|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
Birbirleriyle kavgalı olan iki köy, anlaşmazlıklarından dolayı aralarındaki her türlü ilişkiyi kesmişler. Bunun için de iki köyü birbirinden ayıran nehirdeki köprünün tam ortasına bir bekçi dikmişler ve köyden köye geçişi yasaklamışlar. Bekçi köprünün tam ortasında duruyor ve her iki ucu rahatlıkla görebiliyor. Köprü 4 saatte geçilebiliyor. Bekçi ise günde 22 saat nöbet tutup, sadece 2 saat uyuyor. karşı köyden bir kızı seven genç, köprüden nasıl geçebilir?
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
Mekan: rfactor(no aids)
|
Karşı köye geçmek isteyen delikanlı,bekçi uyuyunca köprüden geçmeye başlar,iki saat sonra,köprünün ortasında olur.yani bekçinin yanında,bu arada bekçi uykusunu bitirmiş olup,uyandığında karşısında delikanlıyı görür,orada ne yaptığını,ne işi olduğunu,nerden geldiğini haliyle sorar.delikanlıda geldiği yerin tersini söyler,haliylede bekçi delikanlının köyüne dönmesini ister.ve böylecede
karşıya geçmiş olur. ben bu kadar çözebildim,başka alternatifi varmı şu an aklıma gelmiyor.teşekkürler.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
|
saate bakmaca 11 saat bekledikten sonra bekçi uyur,aşıklar da 1 saat içinde köprüyü geçmeye çalışır...her şey yarı-yarıya bölünmüş ya!.. olayda bu türden bir espri kokusu sezdim...elinize sağlık..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Alıntı:
Soruda süper tabiki...:icon_thum :icon_thum:icon_thum:icon_thum:icon_thum:icon_thum :icon_thum:icon_thum:icon_thum:icon_thum |
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |