Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Foruma Giremeyenler - Aktivasyon Bekleyenler

LinkBack Konu araçları
Eski 11-04-2006, 08:10 PM   #1 (permalink)
uz-el
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
foruma giremiyorum

:icon_thum Üyeyim ama foruma giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz. hilat talihesencan@hotmail.com
uz-el Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 11-04-2006, 08:19 PM   #2 (permalink)
atilla71®
Senior Member

atilla71®'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : uz-el
:icon_thum Üyeyim ama foruma giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz. hilat talihesencan@hotmail.com
Forumda çift nick kulanmak yasaktır. uz-el nikiniz var birde hilat nikinizinimi kullanmayı düşünüyorsunuz.
atilla71® Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2006, 05:05 PM   #3 (permalink)
uz-el
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
çift nick kullanmıyorum hilat kullanıcı adım ama size ulaşadıgımdan dolayı ,uzel arkadaşımın bilgisayarından size ulaşmak istedim kendi kullanıcı adım ve şifremle size yazı yazmak mümkün olmadı yazıya siteniz izin vermiyor.Bu yuzden arkadışımdan rica ettim size ulaşmayı mümkünse aktive edilmek siteye birhan önce girmek istiyorum.kullanıcı adım hilat mail adresim talihesencan@hotmail.com
uz-el Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2006, 06:17 PM   #4 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
@ hilat nick'inizde herhangi bir sorun gözükmüyor
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-04-2006, 08:24 PM   #5 (permalink)
hilat
Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
Bilmiyorum linkim şu anda açık siteye girebiliyorum.Yinede ilginize teşekkür ederim.
hilat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-04-2006, 10:37 AM   #6 (permalink)
haykan
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
Forum sayfalarına giremiyorum.Üyeyim ama üye olmadığınızdan sayfa görüntülenemiyor diyor.Sorun nedir anlayamadım.Yardımcı olurmusunuz?Yoksa üye olmamın bir anlamı yok,üyelimi silin daha iyi...
haykan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-04-2006, 11:24 AM   #7 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Site Admin

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Alıntı:
Orjinal Gönderi : haykan
Forum sayfalarına giremiyorum.Üyeyim ama üye olmadığınızdan sayfa görüntülenemiyor diyor.Sorun nedir anlayamadım.Yardımcı olurmusunuz?Yoksa üye olmamın bir anlamı yok,üyelimi silin daha iyi...

şuan üyeliğinizde bir sorun gözükmüyor
ama daha ilk mesajınızda bu kadar celallenmenin hiç bir anlamı yoktur
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-04-2006, 12:01 PM   #8 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : haykan
hangi sayfaya giremiyorsun?
linkini verebilirmisin.
kızıltılkı Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık