Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Fotoğrafcılık

LinkBack Konu araçları
Eski 18-01-2006, 10:02 PM   #151 (permalink)
Kazimsarioglu
Senior Member

Kazimsarioglu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Ağ tamiri

Bir fotoğraf da benden 1980 li yıllarda İstanbul Kumkapı Balıkçı Barınağında çekmiştim.
Kazimsarioglu Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 19-01-2006, 06:15 PM   #152 (permalink)
TRessam
Guest

Teşekkürler Kazimsarioglu abimiz.
İnşallah devamında başka fotolarında vardır.
Bekliyoruz.

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2006, 07:49 PM   #153 (permalink)
somak_71
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
Thumbs up kırıkkale

kırıkkale celal bayar parkı ve gelin evi sizlerle paylaşayım dedim

:AngelzRed :AngelzRed :AngelzRed :AngelzRed :AngelzRed
somak_71 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2006, 10:20 PM   #154 (permalink)
Kazimsarioglu
Senior Member

Kazimsarioglu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Sayın Somak_71
Kırıkkale nekadar değişmiş benim bildiğim 60 lı yılların sonuna doğru son görüşüm o zaman park ve gelin evi yoktu ben geçmişe götürdünüz teşekkür ederim sağolun.
Kazimsarioglu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2006, 03:32 AM   #155 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Elleriniz dert görmesin..
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2006, 11:55 AM   #156 (permalink)
Eflatun
Senior Member

Eflatun'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
topkapı sarayına gittiğimde bahçenin ortasında durup gözlerimi kapadım ve o osmanlının şaşalı dönemine gittim bir an ve o bahçede salonlarda kimbilir neler yaşandı neler konuşuldu ne kararlar alındı .Derin bir iç çektim ...resimler için tşk ...
Eflatun Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2006, 11:43 PM   #157 (permalink)
seyyahnet
Senior Member

seyyahnet'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Eflatun
topkapı sarayına gittiğimde bahçenin ortasında durup gözlerimi kapadım ve o osmanlının şaşalı dönemine gittim bir an ve o bahçede salonlarda kimbilir neler yaşandı neler konuşuldu ne kararlar alındı .Derin bir iç çektim ...resimler için tşk ...
merhaba.
bende o resmi çekerken belkide ayni duygularlaydım kimbilir?
resmi begendiginize sevindim.teşekkürler.
kolay gelsin..
seyyahnet Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-02-2006, 12:58 AM   #158 (permalink)
serhat123
Junior Member

abey Fatsali missin ben Fatsaliyim cok guzel bir fotoraf cekmissin ya !! Fatsa sahillerinin fotorafini koymak istiyorum ama yakin olcak ishallah !
serhat123 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-02-2006, 01:01 AM   #159 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Arkadaşım espiyeliyiz seyyahnet ve ben.
bal650 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2006, 01:31 PM   #160 (permalink)
mujdatunsal
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2005
buraya nasıl resim gönderiyoruz yaaaa.deli olacam.lütfen yardım.
bilgisayarımda kayıtlı olan fotolarımı kopyala yapıştır yapamadım bir türlü.
mujdatunsal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2006, 01:35 PM   #161 (permalink)
serdar_07
Senior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
tesekkturler
serdar_07 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2006, 05:18 PM   #162 (permalink)
mujdatunsal
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2005
Herhalde bende bu işi kavradım.
Teşekkürler arkadaşlar bu bir denemeydi.
http://img45.imageshack.us/my.php?image=ataturk3rv.gif
mujdatunsal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2006, 11:51 PM   #163 (permalink)
seyyahnet
Senior Member

seyyahnet'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : serhat123
abey Fatsali missin ben Fatsaliyim cok guzel bir fotoraf cekmissin ya !! Fatsa sahillerinin fotorafini koymak istiyorum ama yakin olcak ishallah !
merhaba.
çektigim resimleri begendiginize sevindim.
espiyeliyim.meslegim fotografçılık degil.hoby olarak amatör olarak ilgileniyorum.
sizin oraların resimlerinide buradan görmek hoşumuza gider.
tabii kendi çektiginiz resimler olsa daha degerlidir bizim için.
fotografçılıgı sevdirmek açısından .
kolay gelsin.
seyyahnet Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-03-2006, 08:41 PM   #164 (permalink)
temmuz06
Senior Member

temmuz06'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : Serefuzun
Aşağıdaki adreslerden birine resmi atıp resim linkini mesajınıza yapıştırırsanız fotoğraf olarak görünür
http://photobucket.com/

http://www.imageshack.us/
bu adresten gönderiyorum
temmuz06 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!