|
||
|
|
#176 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Forum dostlarımdan özür diliyorum...!
Alıntı:
Günaydın temmuz06 kardeşim. Valla ne desen haklısın. Senin yerinde olsam bende aynını düşünürdüm. Hatta inan bende öyle düşünüyorum. İnsan elbetteki başladığı işin devamını getirmeli, yada getiremeyecekse açıkça ilan ederek ( Arkadaşlar ben bu işi artık sürdüremiyorum deyip,) görevi devralacaklara bırakmalı. Bu konu için öncelikle senden sonrada tüm forum dostlarımdan çok çok özür diliyorum. Bu ilgisizlik içinde şöyle yada böyle birtakım mazeretler sıralamak istemiyorum bu hepten ayıp olur biliyorum. İşte bu sebeple hepinizden birkez daha özür diliyorum. Gerçekten fotoğrafçılık konusunu, (her iki forumdada) ihmal ettim. Forumlarda sürdürdüğüm diğer sürekli görevlerimi günü gününe devam ettirme gayretime rağmen, fotoğrafçılık konusunda neden böyle bir ihmale düştüğümü inanın kendimde bilmiyorum. Ama şu andan itibaren fotoğrafçılık konusunda açtığım bu konunun muntazaman takipçisi olacağıma senin şahsında tüm forum dostlarıma söz veriyorum. Ayrıca iki forumda açtığım bu iki ayrı konuyu tek bir başlık altında birleştireceğim. (Arşivimizin zenginliği ve forumun yer kazanması bakımından gerekli.) Ve bundan sonra bu tek başlık altında tüm forum dostlarımın yeni fotolarınıda büyük bir heyecan ve merakla bekliyor olacağım. İlgin ve beni yattığım kış uyusundan uyandırdığın için teşekkür ediyorum. Sağolasın. Arkadaşlar yukarıda ilk olarak okuduğunuz özel mesaja kaşılık temmuz06 kardeşime verdiğim cevabı teknik bir sorun yüzünden PM. olarak gönderemiyorum. Ama sonrada düşündümki bu mesaj tüm forum dostlarımı yakından ilgilendiriyor.(En azından foto merakı olanları) Bu sebeple aynı mesajı olduğu gibi forumda yayınlamaya karar verdim. temmuz06 kardeşime beni uyardığı için bir kez daha teşekkür ediyor, ve bundan sonra kesinlikle konunun takipçisi olacağıma sizlerin huzurunda da söz veriyorum. Yukarıdada belirttiğim gibi iki ayrı forumda açtığım bu konuları birleştirdim. Tekrar olan fotolar için gerekli düzenlemeleride yapacağım. Hepinizden yeni fotolarınızı özllikle bu başlık altına göndermenizi rica ediyorum. Böylece forumumuzun düzeni ve yer kazanmasına katkıda bulunacağız. Hepinize ilginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#177 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
(Konuyu başlatan olmasada) Mutlaka birileri görüp takdir eder. Selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#178 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Bu resimde sanırım yanlışlık var. Kızılay meydanı resmini koyarsan orayıda görmüş oluruz. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#179 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Nerde o eski günler...! değilmi arkadaşım. Anladığım kadarıyla fotoğrafçılık konusunu biliyorsunuz. Sanıyorum sizinde elinizde çok güzel resimler vardır. Bekliyoruz. Selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#180 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
|
tressam kardeşim yukarıdaki diğer gönderdiğim resimlerede baktınmı, akşam da inşallah kızılaydan görüntüler gönderirim, duyarlılığından dolayıda ayrıca teşekkür ederim yoksa böyle amatör resim sayfamız öksüz kalacak, baksana arkadaşımızın biriside maniyi başlattı sonra orasıda öksüz kaldı
neyse hepsini hareketlendiririz Allah'ın izni ile saygılar selamlar |
|
|
|
|
|
#181 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Hz.Süleyman Camii, Dicle Nehri ve Diyarbakır resimlerinden ilk ikisini açtım. Hepside çok güzel, paylaştığın için teşekkürler. Diyarbakır resimlerinden 3 ve 4. açılmadı. Nedenini bilmiyorum. Belki benim PC'de problem vardır. Ayrıca Ankara resimlerinden ilki olan Kızılay resminin doğrusunu koyarsan iyi olur. Çünkü Ulus'taki İş Bankasını iki sefer göndermişsin. Teşekkürler, iyi çalışmalar. NOT : Bu arada özel mesaj saklama sayın dolmuş. Lütfen gereksiz olanları silip yer açarmısın. |
|
|
|
|