Geri Git   Number 1 Forum Group > PC -INTERNET - PROGRAMLAR & WEB TASARIMI > Bilgisayar ve Teknolojileri > Fotoğrafcılık

LinkBack Konu araçları
Eski 23-09-2005, 12:40 PM   #1 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
Bizim fotoğraflarımız.

Değerli arkadaşlarım;
Forum içinde tamamen kendimize ait fotoğrafların yayınlandığı bir bölüm olsa iyi olmazmı?
Kendimize ait derken bizi gösteren değil, bizim çektiğimiz fotoğraflar olmalı. Konusu hiç önemli değil (tabiiki forum kurallarına aykırı olmamak şartıyla), yeri ve zamanı belirterek kendi çektiğimiz birbirinden ilginç ve güzel fotoğrafları gönderirsek hem foruma zengin ve güzel bir foto arşivi kazandırmış oluruz, hemde yaşadığımız o anları tüm forum dostları ile paylaşmış oluruz.
örneğin ben doğa fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum. şehir dışına çıkacaksam mutlaka makinamıda alırım. Gittiğim her yerde çektiğim çok güzel (bana göre) fotoğraflar var. Bunları sizlerlede paylaşmak istiyorum.
Yine söylüyorum tamamen bize ait (bir yakınımızda çekmiş olabilir) olmalı. Ama lütfen samimi olalım çeşitli yollardan elde edilmiş profesyonel fotoğraflar olmasın.
ınanıyorum ki forumda bu işe meraklı hatta gönül vermiş bir çok dostumuz vardır. O halde ne duruyorsunuz, hadi basın deklanşöre.

ılk olarak ben bir adet gönderiyorum ve devamınıda sizlerden bekliyorum.
Selamlar, sevgiler.

Karadeniz sahilleri. ( Fatsa - Ordu arası Yalıköy mevkii ) Haziran 2005

Birleşmek başlangıçtır,
Birliği sürdürmek gelişmedir,

Birlikte çalışmak başarıdır.

TRessam Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 23-09-2005, 01:19 PM   #2 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005
Eline sağlık...
Administrator şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-2005, 01:40 PM   #3 (permalink)
GassaL
Senior Member

Giriş Tarihi: Jan 1970
cep telefonuyla çektiniz herhalde
GassaL Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-2005, 01:42 PM   #4 (permalink)
tiker
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : GassaL
Gassal iyi okumadın herhalde bir daha oku istersen konuyu
tiker Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-09-2005, 02:38 PM   #5 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : GassaL
Sevgili Gassal;
Saatte 60 km hızla giden bir arabanın içinden ve normal bir ev foto.mak. ile çektim. Fluluk ondan ama sabit olarak çektiğim çok güzel fotoğraflar var, sıra ile göndereceğim. E hadi sizlerden de bekliyoruz.
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 10:03 AM   #6 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Mangal sefası
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 10:07 AM   #7 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

ikiz torunlarım. (Temmuz/2004- Denizli/Serinhisar)
Kartpostal gibi değilmi...
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 10:54 AM   #8 (permalink)
tiker
Senior Member

Gercekten cok güzeller Allah bağışlasın
tiker Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 12:33 PM   #9 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Allah (cc) cümlemizin yavrularına hayırlı ömürler versin.

Yalnız forumda benden başka fotoğrafa meraklı pek kimse yokmuş buna üzüldüm işte.
Oysa ben bu bölümü açarken oldukça ses getirecek ve çok geniş bir fotoğraf albümümüz olacak diye düşünüyordum. Yanılmışım.
Olsun yinede ben ısrarla devam edeceğim. Sizlerden gelmesede ben elimdeki kendi çektiğim (ve yakınlarımın) fotoğrafları göndermeye devam edeceğim.
ilgilenende ilgilenmeyende sağolsun.
önemli olan forum dostluğu.
Selamlar, sevgiler.
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 12:48 PM   #10 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Buyrun bir kartpostal daha.
ikiz torunlarım. (Eylül/2004-Samsun/çarşamba)
(Bu fotoğrafı yeğenim çekti)

ikizlerin yüz ifadelerine dikkat edin, sanırım huylarını anlarsınız.
TRessam Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 07:24 PM   #11 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

özellikle 3. fotoğraf çok hoş çıkmış. Yalnız benim dikkatimi başka bir şey çekti. Sevgili TRessam abimiz 45 yaşında ve ikiz torun sahibi, bu herkese nasip olmaz sanırım Allah analı babalı büyütsün.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 07:38 PM   #12 (permalink)
McFeatFomenter
Senior Member

McFeatFomenter'ın Avatarı

Bu arada bunlarda benden. Eylül'de izmir manzarası

Bu da Mut-Silifke karayolu kenarında bulunan kaya oluşumlarından bir örnek.

Bu arada üzgünüm ama bu resimleri cep telefonumla çektim, makinem yanımda değildi bu resimleri çekerken. Yine de umarım beğenirsiniz.
McFeatFomenter Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-09-2005, 09:05 PM   #13 (permalink)
ayhanerguder
Senior Member

abi gerçekten ikizleri çok sevdim Allah bağışlasın benim yıllar önce bıraktığım asıl mesleğim fotoğrafçılık ama fotoğraf makinam olmadığı için sizi bu zevkten mahrum bırakacağım sevgi ve saygılar.
ayhanerguder Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-10-2005, 02:40 PM   #14 (permalink)
TRessam
Moderator

TRessam'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : McFeatFomenter
özellikle 3. fotoğraf çok hoş çıkmış. Yalnız benim dikkatimi başka bir şey çekti. Sevgili TRessam abimiz 45 yaşında ve ikiz torun sahibi, bu herkese nasip olmaz sanırım Allah analı babalı büyütsün.
Güzel sözlerin için teşekkürler arkadaşım. Allah (cc) cümlemizin çocuklarını analı babalı büyütsün. Eskilerin bir lafı vardır "Erken kalkan yol alır, erken evlenen döl alır" derler. Ben baya bir erken evlendiğim için üç torunum var. Allah (cc) sizlerede göstersin.

Ayrıca fotoğraf konusunda beni yalnız bırakmadığın için tekrar teşekkür ediyorum. Fotoğrafların gerçekten güzel. Helede cep telefonuyla çekildiğine göre. Kaldıki biz burada en iyi fotoğraf yarışmasıda yapmıyoruz. Sadece amatörce kendi çektiklerimizi dostlarla paylaşalım istiyoruz. Katıldığın için sağol devamında bekliyoruz.
Selamlar, sevgiler.

Not: Server değişimi nedeniyle bu güne kadar foruma girem