|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Bizim fotoğraflarımız.
Değerli arkadaşlarım;
Forum içinde tamamen kendimize ait fotoğrafların yayınlandığı bir bölüm olsa iyi olmazmı? Kendimize ait derken bizi gösteren değil, bizim çektiğimiz fotoğraflar olmalı. Konusu hiç önemli değil (tabiiki forum kurallarına aykırı olmamak şartıyla), yeri ve zamanı belirterek kendi çektiğimiz birbirinden ilginç ve güzel fotoğrafları gönderirsek hem foruma zengin ve güzel bir foto arşivi kazandırmış oluruz, hemde yaşadığımız o anları tüm forum dostları ile paylaşmış oluruz. örneğin ben doğa fotoğrafları çekmeyi çok seviyorum. şehir dışına çıkacaksam mutlaka makinamıda alırım. Gittiğim her yerde çektiğim çok güzel (bana göre) fotoğraflar var. Bunları sizlerlede paylaşmak istiyorum. Yine söylüyorum tamamen bize ait (bir yakınımızda çekmiş olabilir) olmalı. Ama lütfen samimi olalım çeşitli yollardan elde edilmiş profesyonel fotoğraflar olmasın. ınanıyorum ki forumda bu işe meraklı hatta gönül vermiş bir çok dostumuz vardır. O halde ne duruyorsunuz, hadi basın deklanşöre. ılk olarak ben bir adet gönderiyorum ve devamınıda sizlerden bekliyorum. Selamlar, sevgiler. ![]() Karadeniz sahilleri. ( Fatsa - Ordu arası Yalıköy mevkii ) Haziran 2005
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#5 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Saatte 60 km hızla giden bir arabanın içinden ve normal bir ev foto.mak. ile çektim. Fluluk ondan ama sabit olarak çektiğim çok güzel fotoğraflar var, sıra ile göndereceğim. E hadi sizlerden de bekliyoruz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Moderator
|
Allah (cc) cümlemizin yavrularına hayırlı ömürler versin.
Yalnız forumda benden başka fotoğrafa meraklı pek kimse yokmuş buna üzüldüm işte. Oysa ben bu bölümü açarken oldukça ses getirecek ve çok geniş bir fotoğraf albümümüz olacak diye düşünüyordum. Yanılmışım. Olsun yinede ben ısrarla devam edeceğim. Sizlerden gelmesede ben elimdeki kendi çektiğim (ve yakınlarımın) fotoğrafları göndermeye devam edeceğim. ilgilenende ilgilenmeyende sağolsun. önemli olan forum dostluğu. Selamlar, sevgiler. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Ayrıca fotoğraf konusunda beni yalnız bırakmadığın için tekrar teşekkür ediyorum. Fotoğrafların gerçekten güzel. Helede cep telefonuyla çekildiğine göre. Kaldıki biz burada en iyi fotoğraf yarışmasıda yapmıyoruz. Sadece amatörce kendi çektiklerimizi dostlarla paylaşalım istiyoruz. Katıldığın için sağol devamında bekliyoruz. Selamlar, sevgiler. Not: Server değişimi nedeniyle bu güne kadar foruma girem |