Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Spor & Hobiler > Galatasaray

LinkBack Konu araçları
Eski 04-02-2006, 09:56 AM   #1 (permalink)
cebedexx
Special Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
Yıldıray G.Saray'a

Cimbom'un, Hertha Berlin'li Yıldıray Baştürk için beklemede olduğu belirtildi. G.Saray'ın şampiyon olması halinde milli futbolcuyu getireceği iddia edildi.

Yıldıray planı

Devler Ligi'ne kalınırsa Yıldıray için düğmeye basılacak. Transfer için Terim'den yardım istenecek.

Sezon sonu için Arsenal'lı Pires'ten söz alan Cimbom'un transferdeki ikinci bombasının Yıldıray Baştürk olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, şampiyon ya da ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne katılması halinde Hertha Berlin'de forma giyen milli yıldızı transfer etmeyi planladığı iddia edildi. YıldırayGerets'in de çok istediği, "Alınırsa süper olur" dediği belirtildi.

ATAK MARTTAN SONRA
Milli yıldız ile mart ayındaki kongreden sonra temasa geçileceği öğrenildi. Transfer için gerekirse Fatih Terim'den de yardım isteneceği ifade edildi. Yıldıray'ın Hagi'den bu yana yokluğu hissedilen "10 numara" boşluğunu dolduracağı belirtiliyor. Yerli statüsünde oynayacak olması da büyük bir avantaj.

G.SARAY'DA OYNARIM
F.Bahçe
ve Beşiktaş'ın da daha önce gündemine gelen Yıldıray, "Türkiye'ye gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım" demişti. Hertha'da bu sezon başarılı maçlar çıkaran milli yıldızın, şartlarda anlaşılması halinde Cimbom'a gelebileceği kaydedildi.
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki
cebedexx Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık