Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 12-05-2008, 01:09 AM   #826 (permalink)
Sir
Banned/Foruma Giremez

Giriş Tarihi: Oct 2007
İlgi: Günün Güzeli...!!!

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
Tanımadığınız sanal ortamdaki insanlara yukarıdaki mesajlarınızda "bebe" "bebenin teki" gibi isimler takınca size özel mesaj atma ihtiyacı duydum. Yoksa kimse benim babamın oğlu değil. Ama adı üstünde özel mesajı buraya yapıştırıp yorum yaptınız. Bana farkeden birşey yok ama usulen özel mesaj gönderen kişiye özelden cevap vermeniz daha doğru olurdu sanırım.

2. not siz ve arkadaşlarınızın özgür olma istediğini yazma çizme gibi talepleri olabilir. Bende buna mümkün olduğunca saygı gösteririm ama bu özgürlük sınırsız olamaz. Sizin özgürlükleriniz başkalarını rahatsız ediyorsa ben heriki tarafada ortayı bulmalarını öneririm. Amaç herkesin burdan k eyif alması çoğunluk yada azınlıkların değil. Ben forum sahibi olarak buna bakarım sizin düşünceleriniz farklı olabilir.

Bu kadar zamandır burda binlerce mesaj yazıyorsunuz en ufak bir müdahale olmadı ama basit bir uyarıda ortalık birbirine girdi. Kusura bakmayın %80 toleransa %20 tolerans göstermiyorsanız yapabileceğim birşey yok. Memnun olmayan tabiki istediği yere gitmekte serbest.

Ayrıca Albay07 ye gelince;

Açmış olduğunuz foruma insanların gelmesini istiyorsanız burada huzursuz bir ortam varmış havası yaratmak yerine düzgün bir şekilde arkadaşları davet edebilirsiniz. Ayrıca günün güzeli konusuna yatırım ile ilgili konular vererek içeriği değiştirmenizin manasını anlamış değilim.

Kısaca bu forumun siz(bazı arkadaşlar) kabul etmek istemesenizde kuralları var ve üzgünüm ama bu kurallara uyulmak zorunda. Beğenmeyen daha özgür olacağına inandığı başka forumlara gidebilir tabiki. Burda çekirdek bir kadro kalır veya herkes gider, inanın benim açımdan değişen birşey yok. Çünkü biliyorum bazı değerli arkadaşlar burda bizimle yatırım veya diğer konularda paylaşıma devam edecektir.

Umarım herşey şimdi daha nettir...

Özel mesaj konusunda hassasiyetinize katılıyorum..

2.not yani sınırsız özgürlüğe gelince..öyle bir beklenti yok zaten..öyle bir kavram da yok hayatta..mümkün değil..

konu özgürlükten ziyade uslup..nezaket..

bakınız..basit bir uyarı dediğiniz mesaj bu..

Arkadaşım burası senin cinsel dürtülerini tatmin edeceğin bir alan değil.
Çok meraklı isen o işlere açık bir çok site var, oralara git.
Tekrar değiştirir ve düzgün bir şey koymazsan bir daha uyarmayacağım.Banlanırsın haberin olsun.

bu uyarı mesajındaki uslubu onaylayabiliyor musunuz?

eğer bu uyarıda %10 nezaket olsa karşılığını %90 olarak bulur..ve bu gereksiz tartışmalar olmazdı.

biz forum üyeleri olarak uyarı mesajlarında biraz daha düzgün bir uslup ve mümküne biraz nezaket bekliyoruz..sizin düşünceleriniz farklı olabilir..

Net olan tek şey ise hiçbir şeyin tam olarak net olamayacağıdır..hele sanal ortamda..

Son Düzenleme Sir tarafından 12-05-2008 01:20 AM de yapıldı..
Sir Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 12-05-2008, 03:06 AM   #827 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Sevgili Sir'üm pek tabiki basit bir uyari deel ve geregi yapildi sevgili dostum...ve sayin admin inanin bizler özgürlüklerinin sinirlarini cok eyi tespit etmis insanlariz...sizinle yazistik...bu yeterli olmali...ben burda Pazartesi gunünden itibaren eskisi gibi katilimci olmayacagimi bildigim halde sizi kirmadim-ricalarinizi geri cevirmedim...biz bu vakte kadarki birlikteligimiz ile ilgili Forum yönetimine tesekkür edelim ve burdan ayrilalim...istesekte olmaz...neden,klasik bir cevap...farkli dünyalarin insanlariyiz...

Albay'in orda ciziktirecegiz bundan gari...

tesekkürler...
Gaddarson Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 12-05-2008, 03:11 AM   #828 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Administrator Mesajı Görüntüle
Tanımadığınız sanal ortamdaki insanlara yukarıdaki mesajlarınızda "bebe" "bebenin teki" gibi isimler takınca size özel mesaj atma ihtiyacı duydum. Yoksa kimse benim babamın oğlu değil. Ama adı üstünde özel mesajı buraya yapıştırıp yorum yaptınız. Bana farkeden birşey yok ama usulen özel mesaj gönderen kişiye özelden cevap vermeniz daha doğru olurdu sanırım.

2. not siz ve arkadaşlarınızın özgür olma istediğini yazma çizme gibi talepleri olabilir. Bende buna mümkün olduğunca saygı gösteririm ama bu özgürlük sınırsız olamaz. Sizin özgürlükleriniz başkalarını rahatsız ediyorsa ben heriki tarafada ortayı bulmalarını öneririm. Amaç herkesin burdan k eyif alması çoğunluk yada azınlıkların değil. Ben forum sahibi olarak buna bakarım sizin düşünceleriniz farklı olabilir.

Bu kadar zamandır burda binlerce mesaj yazıyorsunuz en ufak bir müdahale olmadı ama basit bir uyarıda ortalık birbirine girdi. Kusura bakmayın %80 toleransa %20 tolerans göstermiyorsanız yapabileceğim birşey yok. Memnun olmayan tabiki istediği yere gitmekte serbest.

Ayrıca Albay07 ye gelince;

Açmış olduğunuz foruma insanların gelmesini istiyorsanız burada huzursuz bir ortam varmış havası yaratmak yerine düzgün bir şekilde arkadaşları davet edebilirsiniz. Ayrıca günün güzeli konusuna yatırım ile ilgili konular vererek içeriği değiştirmenizin manasını anlamış değilim.

Kısaca bu forumun siz(bazı arkadaşlar) kabul etmek istemesenizde kuralları var ve üzgünüm ama bu kurallara uyulmak zorunda. Beğenmeyen daha özgür olacağına inandığı başka forumlara gidebilir tabiki. Burda çekirdek bir kadro kalır veya herkes gider, inanın benim açımdan değişen birşey yok. Çünkü biliyorum bazı değerli arkadaşlar burda bizimle yatırım veya diğer konularda paylaşıma devam edecektir.

Umarım herşey şimdi daha nettir...

yani arka sayfayi simdi okuyorum...simdi gördüm...simdi daha da igrenc oldu...yani simdi bu sahis 50-60'li yaslarina ve üc torununa guvenerek mi bu hafif mesaji hec tanimadigi bir baska adama yazma cürretini gosterdi...hay senin yasina...simdi kizmaya basladim...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 12-05-2008, 03:16 AM   #829 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Albay'in Ordayiz...
Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 12-05-2008, 10:05 AM   #830 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

Güle güle arkadaşlar... Anlamak istemiyorsanız yapacak birşey yok...
Administrator şuan çevrimiçi  
Eski 12-05-2008, 10:06 AM   #831 (permalink)
Administrator
Administrator

Giriş Tarihi: Jan 2005

Alıntı:
Orjinal Gönderi : Sir Mesajı Görüntüle
Özel mesaj konusunda hassasiyetinize katılıyorum..

2.not yani sınırsız özgürlüğe gelince..öyle bir beklenti yok zaten..öyle bir kavram da yok hayatta..mümkün değil..

konu özgürlükten ziyade uslup..nezaket..

bakınız..basit bir uyarı dediğiniz mesaj bu..

Arkadaşım burası senin cinsel dürtülerini tatmin edeceğin bir alan değil.
Çok meraklı isen o işlere açık bir çok site var, oralara git.
Tekrar değiştirir ve düzgün bir şey koymazsan bir daha uyarmayacağım.Banlanırsın haberin olsun.

bu uyarı mesajındaki uslubu onaylayabiliyor musunuz?

eğer bu uyarıda %10 nezaket olsa karşılığını %90 olarak bulur..ve bu gereksiz tartışmalar olmazdı.

biz forum üyeleri olarak uyarı mesajlarında biraz daha düzgün bir uslup ve mümküne biraz nezaket bekliyoruz..sizin düşünceleriniz farklı olabilir..

Net olan tek şey ise hiçbir şeyin tam olarak net olamayacağıdır..hele sanal ortamda..
Nazik değil ancak ben bunun ilk uyarı olmadığını ve bir patlama noktası olduğunu biliyordum.
Administrator şuan çevrimiçi  
Eski 12-05-2008, 10:43 AM   #832 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Eski 12-05-2008, 05:27 PM   #833 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ByKuzguN Mesajı Görüntüle

Gaddarson Çevrimdışı  
Eski 12-05-2008, 05:41 PM   #834 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco

bu topik'te artık eski haline dönsün
güzel hatunları paylaşmaya devam
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Eski 12-05-2008, 05:45 PM   #835 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Bizi izlemeye devam edin ozaman
ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Eski 13-05-2008, 10:28 AM   #836 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

ByKuzguN şuan çevrimiçi  
Eski 13-05-2008, 10:30 AM   #837 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco

baboş
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Eski 14-05-2008, 03:27 AM   #838 (permalink)
Gaddarson
Senior Member

Gaddarson'ın Avatarı