|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Günün Sözü...!
Arkadaşlar daha önce açmış olduğum bu konu, yine benim bir hatam sonucu maalesef tamamen silinmiştir. Bunun için hepinizden "Özür" diliyorum.
Bu sebeple aynı konuyu tekrar açmak istiyorum. Her gün için yeni bir güzel söz yazarak sizlerde katkıda bulunabilirsiniz. Yalnız sizden ricam konuya girdiğinizde eğer o güne ait bir söz yazılmışsa lütfen ikinciyi yazmayın. Çünkü adı üstünde "Günün Sözü" Her gün için tek bir söz olsun. O gün için ilk kim yazmışsa o söz kalsın, ve bizler o söz üzerine eğer varsa, düşüncelerimizi, yorumlarımızı yazalım. Belki çok önemli görülmeyebilir ama ben bu konunun kişisel kültürümüzü ve bilgi dağarcığımızı geliştirmek adına, yada en azından bildiklerimizi hatırlamak adına faydalı olacağını düşünüyorum ve inanıyorumki sizlerde bana katılacaksınız. Desteğinizi bekleyerek ilk "Günün Sözü" nü ben veriyorum. Selamlar, saygılar.
Birleşmek başlangıçtır, Birliği sürdürmek gelişmedir, Birlikte çalışmak başarıdır. Son Düzenleme TRessam tarafından 12-09-2006 09:43 AM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |