Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet

LinkBack Konu araçları
Eski 03-06-2006, 10:25 PM   #1 (permalink)
Tombik
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
En Beğendiğiniz 3 üye ???

Arkadaşlar en beğendiğiniz 3 üye kim ?
Lütfem ayrım yapmayın
ben başlıyorum

1:hayalet
2:doctorwho
3: polat alemdar
Tombik Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 03-06-2006, 10:31 PM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2006, 10:37 PM   #3 (permalink)
Polat Alemdar
Member

Polat Alemdar'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
teşekkürler
bende hayalet-kaya22 ve tressam'ı merak ediyorum
Polat Alemdar Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2006, 10:42 PM   #4 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
arkadaslar benim icin bu forumda hepsi cok guzel uye hic kimseyi ayıramıycam uzgunum.
best54™ şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2006, 11:04 PM   #5 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Mekan: rfactor(no aids)
kesinlikle ayırım yapamam.herkesi seviyorum.
tayfuncum Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2006, 11:11 PM   #6 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Alıntı:
Orjinal Gönderi : tayfuncum
kesinlikle ayırım yapamam.herkesi seviyorum.
@tayfuncum soruyu yanlış anladın herhalde sevmek değil beğenmek demekle calışmaları ve actıhı konular bakımından demek istemiş herhalde ben onu anladım
kaya22 şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2006, 11:26 PM   #7 (permalink)
tayfuncum
Super Moderator

tayfuncum'ın Avatarı

Mekan: rfactor(no aids)
soruyu kesinlikle doğru anladım.isim vererek beğeniyorum dersem,diğer arkadaşlarımı üzmemek için herkesi sevdiğimi söyledim.çünkü herkes konusunda uzman,paylaşım çok güzel,herkes seviyeli,araştırıcı forumu çok sevdiğim içinde beğeniyorum yerine herkesi seviyorum dedim.yinede açıklamalarım yeterli değilse özür dilerim.saygılar.
tayfuncum Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-06-2006, 11:32 PM   #8 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Moderator

•ђд¥дŁ£T گђ'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
Alıntı:
Orjinal Gönderi : tayfuncum
soruyu kesinlikle doğru anladım.isim vererek beğeniyorum dersem,diğer arkadaşlarımı üzmemek için herkesi sevdiğimi söyledim.çünkü herkes konusunda uzman,paylaşım çok güzel,herkes seviyeli,araştırıcı forumu çok sevdiğim içinde beğeniyorum yerine herkesi seviyorum dedim.yinede açıklamalarım yeterli değilse özür dilerim.saygılar.

düşünceleriniz için teşekkür ederiz
herşeyde özgürsünüz.kimi isterseniz onu seversiniz

Sevgiler
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-06-2006, 02:26 PM   #9 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
1 - Hayalet
2 - McFeatFomenter
3 - TvTracker
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2006, 12:29 AM   #10 (permalink)
atilla71®
Senior Member

atilla71®'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Hayda bu nerden çıktı yavvv. Ama bana kalırsa buradaki yöneticileri ben sevmiyorum, bune yavvv

Şaka şaka, hepsi bir melek insan, hepsini burada tanıdım ve tanıdığımada mutluyum.
atilla71® Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2006, 12:43 AM   #11 (permalink)
TOROMAN
Senior Member

TOROMAN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Vallahi ben 27,606 üyeyi 3 e bölüp her bire 9202 kişiyi koyuyorum....Aktifler hesabı yapmadım....

Uf bu nasıl hesap ya kafam karıştı...Aman neyse işte diyeceğim budur
TOROMAN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2006, 02:03 AM   #12 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
ya arkadaşlar tamam bizde hepsini beğeniyoruz ama konu başlığı en beğendiğiniz 3 üye..
yani kendimizi kandırmayalım bu işin sonunda küsme darılmada olmayacağından size en yakın gördüğünüz 3 üye diyceksiniz okadar ne gereği var politik cevaplar vermenin;)
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2006, 09:01 AM   #13 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
evet beni seven yok heral olsun ben herkesi sevem ya
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-06-2006, 09:10 AM   #14 (permalink)
fam
Senior Member