Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU DÜNYASI > Gerekli Ekipmanlar & Bilgiler

LinkBack Konu araçları
Eski 21-06-2008, 12:27 PM   #1 (permalink)
donadotti
Member

donadotti'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
1 Çanak 3 lnb yardım.

Merhaba bende 90 lık bi çanak var. Bu çanağa 3 lnb bağladım ama frekansları düşük mesela türksatta avrupa yayını yapan kanallar göstermiyor bazı kanallar donarak gösterirken bazılarıda cam gibi. Bu sorunu gidermek için Çanak anteni mi büyütmek gerekir yoksa lnb ile oynarsak sorun giderilirmi.
Birde bu 1 çanakta 3 lnb yerine motorlu çanak alsam kurulumunu kendim yapabilirmiyim. Yani kurulumu basit oluyormu?
Kaya abi selamlar bu arada. Sorunlarım hiç bitmiyor benim dimi

Son Düzenleme donadotti tarafından 21-06-2008 12:29 PM de yapıldı..
donadotti Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 21-06-2008, 01:20 PM   #2 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
İlgi: 1 Çanak 3 lnb yardım.

Alıntı:
Orjinal Gönderi : donadotti Mesajı Görüntüle
Merhaba bende 90 lık bi çanak var. Bu çanağa 3 lnb bağladım ama frekansları düşük mesela türksatta avrupa yayını yapan kanallar göstermiyor bazı kanallar donarak gösterirken bazılarıda cam gibi. Bu sorunu gidermek için Çanak anteni mi büyütmek gerekir yoksa lnb ile oynarsak sorun giderilirmi.
Birde bu 1 çanakta 3 lnb yerine motorlu çanak alsam kurulumunu kendim yapabilirmiyim. Yani kurulumu basit oluyormu?
Kaya abi selamlar bu arada. Sorunlarım hiç bitmiyor benim dimi
kullandıhın canak offsetmi parabolmu canak capının büyük olması sinyal kalites,ini arttırır lnb ile biraz ince ayar yapmaya calış motorlu anteni kurabilirmisin biraz yetenek işi kurulumu biraz zor tabiki ama sen barırsın eminimki.
kaya22 şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-10-2008, 03:38 PM   #3 (permalink)
plmgokhan
Junior Member

Giriş Tarihi: Oct 2008

sayın adminimiz hotbırd canakta 3 lnb nasıl yapabiliriz tesekkürler
plmgokhan Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-2008, 07:31 PM   #4 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray

Alıntı:
Orjinal Gönderi : plmgokhan Mesajı Görüntüle
sayın adminimiz hotbırd canakta 3 lnb nasıl yapabiliriz tesekkürler
Hangi uyduları secmek istemene bağlı bizde öyle parlak zekalı insanlar varki altta görüldüğü gibi gayet güzel yapan arkadaşlar var önemli olan hangi uyduları secmek istediğin turksat ve hordbird için 13 ve kırki derecenin ortası secilip elenbi yön tayini yapılabiliniyor en kolay 13 5 19 gibi uyduları hotbird sabit olarak 120 lik antenle yapmaktadır.

Son Düzenleme best54™ tarafından 01-11-2008 07:33 PM de yapıldı..
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Etiketler
çanak, lnb, yardım

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı