Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > GoldMaster > GM 11000 - 30000 Serileri

LinkBack Konu araçları
Eski 10-12-2006, 11:18 AM   #1 (permalink)
ernac
Junior Member

Giriş Tarihi: Dec 2006
GoldMaster SAT-30300 fta acil yardım

Konun yeri burasımı bilmiyorum ama formda ben göremedim. Eğer yeri burası değilse şimdiden özür dilerim.
Elimde GoldMaster 30300 FTA model bir uydu cihazı var. İzlediğim birçok kanalı artık izleyemiyorum (Örneğin: Turksatta Gala, Viva vs. , Hotbirdte Discovery, Eurosport gibi). Bu kanalları sanıyorum cihaz hafızasındaki *** ile daha önce gösterebiliyordu. Fakat ne olduysa artık izleyemiyorum. Şifreli kanallar bir yana şifresizleride artık göstermemeye başladı. Bu cihaz hakkında bilgisi olan bir arkadşım bana nasıl *** yükleyebileceğimi anlatabilirse sevinirim. Birde bağzı uydu cihazlarında yazılım olarak değil ama uzaktan kumanda ilede yeni ***ler girilebiliyormuş. Bu cihazda aynı özellik varmı? Varsa kumandadan neler yapmam gerekiyor??
(Daha önce bağzı arkadaşlar Bahsetmiş Menüye gir ve 6382 yi tuşla ve sonrada Tv/Radio/Fav butonunu tuşla diye fakat bu cihazda yemedi. Yani ne yaptıysam *** menüsüne giremedim.)
İlginize şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi çalışmalar.

Son Düzenleme ernac tarafından 10-12-2006 11:23 AM de yapıldı..
ernac Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 10-12-2006, 12:00 PM   #2 (permalink)
cakirbay21
Senior Member

cakirbay21'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Gala, Viva gibi kanallar zaten şifresiz arkadaşım ancak frekansı değiitiğinde sende değiştirmediysen izleyemezsin discovery ve eurosport gibi kanallarda şu an hotbird'den izlenmesi mümkün olmayan kanallar bilginize..
cakirbay21 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2006, 02:43 PM   #3 (permalink)
ernac
Junior Member

cakirbay21 ilgine teşekkür ederim dostum. Ama Gala ve Viva nın zaten frekanslarını giriyorum yine olmuyor. Onlar aslında önemli değil fazla. Discovery kanalının şifresini kıran uydu cihazları var (içindeki orjinal *** dosyasından). Daha önce benim uydu cihazımda bunu yapıyordu. Kanal şifreyi değiştirmiş olacak ki artık benim cihaz göstermiyor. İnternette bir çok sitede ***leri yayınlanıyor. Bütün kanallar için söylüyorum. Genelde ***leri buluyorum ama nasıl gireceğimi bilmiyorum. Derdim bu kardeş. Kanallardan çok bu konu önemli benim için. Eğer bu konuda bilgini paylaşırsan sevinirim.
İlgine tşk.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-2006, 02:49 PM   #4 (permalink)
cakirbay21
Senior Member

cakirbay21'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
discovery kanalıda artık alınamıyor arkadaşım 150 çanak ile dahi zayıf geldiği söyleniyor.
cakirbay21 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-12-2006, 07:33 PM   #5 (permalink)
ernac
Junior Member

cakirbay21 ilgine teşekkür ederim dostum. Discovery kanalında evet öyle bir sorun varmış bende yeni öğrendim çok sağol. Yinede aklımda bir soru var. GoldMaster 30300 FTA modelinin şifre menüsünü nasıl açarım. "Menüye gir ve 6382 yi tuşla" diyeceksen denedim yemedi. Başka bir yolunu biliyormusun??
Şimdiden tekrar teşekkür ederim..
ernac Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-12-2006, 09:19 PM   #6 (permalink)
metalik
Special Member

metalik'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Antalya\Kemer
Alıntı:
Orjinal Gönderi : ernac
cakirbay21 ilgine teşekkür ederim dostum. Discovery kanalında evet öyle bir sorun varmış bende yeni öğrendim çok sağol. Yinede aklımda bir soru var. GoldMaster 30300 FTA modelinin şifre menüsünü nasıl açarım. "Menüye gir ve 6382 yi tuşla" diyeceksen denedim yemedi. Başka bir yolunu biliyormusun??
Şimdiden tekrar teşekkür ederim..

Sevgili arkadaşım eğer cihazınızda goldmasterın orjinal emulu yazılımı yüklü ise menü kullanıcı ayarları üzerindeylen 6382 yi tuşlayın karşınıza *** menüsü gelir eğer emusuz yazılım yüklü ise ne yazsanız bişey çıkmaz
Eğer makinanıza aciko menülü yazılım yüklediyseniz menüye giriceksiniz daha sonra video link yazan yere gelip ok dedikten sonra *** kutusuna ulaşabilirsiniz bu arada aciko menülü cihazlarda ***leri aktif etmek için menüye girinci 7777 tuşlanmalıdır ***ler aktif hale gelince tv ekranında yeşil bir nokta simgesi görürsünüz ***ler artık aktiftir saygılarımla
metalik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-12-2006, 06:19 PM   #7 (permalink)
ernac
Junior Member

teşekkür ederim metalik dostum. mesajını bugün okuyabildim ilk fırsatta deniyeceğim. sorun olursa zaten kurtuluşunuz yok benden
bu arada bu modelin yazılımını goldmasterin sitesinden indirip yüklemiştim daha güncel bir yazılım varmı sitede ben göremedim ama en azından şu *** menüsünü aktif edebilecek bir yazılım (yani menü + 6382 olayını) varmı . Teşekkür ederim ilgine iyi çalışmalar
ernac Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-12-2006, 10:55 PM   #8 (permalink)
ernac
Junior Member

Ustalar bir yardım pls. Ne yaptıysam şu *** menüsünü açamadım. Elinde Goldmaster 30300 FTA model için (menü+6382) olayını aktif eden bir yazılım, boot dosyası vs. bişey olan varmı?? Yada ***leri nasıl girecem konusunda yardım eli uzatacak bir üstad varmıdır??
Şimdiden teşekkür ederim....!
ernac Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık