|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2006
|
30300 Sky
Merhaba Arkadaşlar
30300 Sky gömülü alarak Uydu dünyasına girmiş oldum, esasında teknoloji konusunda problem yaşamam diyordum, ancak bu konuda ne kadar yetersiz olduğumu anladım. Bana aşağıdaki konularda yardımcı olmanız ricasıyla. Esasında receiverin tam kapasitesini kullanamıyormuşum gibi geliyor. Ben kanalları devamlı uyduya aratarak buluyorum ve yayın gösteriyorsa seyrediyorum, göstermiyorsa seyredemiyorum. Sanırım *** girerek, yayını görünmeyen kanalları açabilirim. 1. ***'leri girmekten bahsediyorsunuz, nereden ve nasıl giriliyor bilmiyorum. 2. Pro 7 ve Sat 1 alman kanallarını izleyebilirmiyim? Şimdiden tşk. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Alıntı:
dostum ***leri manuel olarak girdigin zaman .örnek.multiler .acması icin cünkü sadece onun icin yazılım atmak sıkar adamı ikinci konu ise.. alman kanalarını astra 19 derecede izleye bilirsin kardeş. şifresizdir.. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
|
cevabın için sağol, senin hazırladığın bir şema var (***leri girmek için) orada "edit viaccess" bölümü var. oraya nasıl giriliyor?
Ayrıca bizim apartmanda merkezi uydu sistemi var, orada ben astra'yı tarattığımda bu kanallar (pro 7 ve sat 1) çıkmıyor. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
teşekkürler, yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, artık 6382 ile *** bölümüne ulaşabiliyorum. Daha önce multileri açmıyordu, onları da açıyor artık. Birşey daha soracağım, multiler veya diğer kanallar frekanslar değiştikçe gidecek anladığım karadıyla. Bu durumda devamlı güncel ***leri takip edip manuel olarak mı girmem gerekiyor. Başka bir yolu var mı?
Selamlar |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Junior Member
|
Birşey daha sormak istiyorum, daha önce de belirttiğim gibi, binada merkezi 2 çanak var, birde sadece çanak olarak duran bir digitürk çanağı var. Kablosu bizim daireye kadar geliyor. Bu çanağı da 3. bir çanak olarak elimdeki uydu alıcısına bağlama imkanı ve daha fazla kanal veya uydu izleme imkanı var mı?
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Guest
|
Alıntı:
ama dısegc gibi düşün fiyatı pahalıdır biraz ama 30-35 euro civarında olması lazım |
|
|