Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > GoldMaster

LinkBack Konu araçları
Eski 26-01-2006, 01:08 PM   #226 (permalink)
dagobert67
Junior Member

dagobert67'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
arkadaşlar MULTİVİSION kanalları 2 gündür otomatik olarak acılıyor. ben 4.1.2006 yazılımlı gm.9600 cıp. cihazımla seyrediyorum.izleyicilerinin gözü aydın.herkeze iyi günler
dagobert67 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 26-01-2006, 01:19 PM   #227 (permalink)
dagobert67
Junior Member

dagobert67'ın Avatarı

sevgili bülent
goldmaster cihazlarının büyük bir bölümünde ekranı karelere bölme işlemi yapılamıyor.bu cihazlardaki oyunlar bölümünün iptal edilmesiyle bu sistemin yerleştirilmesi için gerekli yer kazanılmış olurmu.vereceğin bilgi i,çin şimdiden teşekkür ederim.iyi calışmalar arkadaşım
dagobert67 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-01-2006, 01:40 PM   #228 (permalink)
bulentkartal79
Banned/Foruma Giremez

bulentkartal79'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : dagobert67
sevgili bülent
goldmaster cihazlarının büyük bir bölümünde ekranı karelere bölme işlemi yapılamıyor.bu cihazlardaki oyunlar bölümünün iptal edilmesiyle bu sistemin yerleştirilmesi için gerekli yer kazanılmış olurmu.vereceğin bilgi i,çin şimdiden teşekkür ederim.iyi calışmalar arkadaşım
dostum yazılımı veren arkadaşlara sormak lazım ama şöyle söyleyeyim dostum olabilir yer acmak acısından mantıklı yanii..saygılar..:wink_smil
bulentkartal79 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-01-2006, 09:24 PM   #229 (permalink)
jaws_tr
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
Slm Bu Forumda Yenİyİm.elİmde 57000s-fta(scartli)var Buna Hangİ Yazilimlari Yukleyebİlrİm.o ***leerİ Nasil Gİrcem Bİ Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
jaws_tr Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2006, 09:04 AM   #230 (permalink)
denizelektronik
Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
http://www.bizimuydu.com/forum/showthread.php?t=3852 burada yazılım
GOLDMASTER 57000S FTA=skartlı

http://www.bizimuydu.com/forum/showthread.php?t=21 burada talimatı
denizelektronik Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 02:49 AM   #231 (permalink)
kiraci1
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
Arkadaşlar şu uydu işinden hiç anlamıyorum goldmaster uydu alıcısı almak istiyorum.Fakat kendisi yazılımları uydudan güncellesin.Her zaman uğraşmıyayım bunu hangi model yapıyor.Saygılarımla
kiraci1 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 03:39 PM   #232 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : kiraci1
Arkadaşlar şu uydu işinden hiç anlamıyorum goldmaster uydu alıcısı almak istiyorum.Fakat kendisi yazılımları uydudan güncellesin.Her zaman uğraşmıyayım bunu hangi model yapıyor.Saygılarımla
59000 modeli yapıyor şuan

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-2006, 08:07 AM   #233 (permalink)
aen
Junior Member

aen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Goldmaster ve Linux

sevgili arkadaşlar

bir yakınıma GM 9400 V CI aldırdım ama PC sinde Linux işletim sistemi kullanıyor.bana acaba yazılımları Linux ile yükleyebilirmiyim dedi,ama ben cevaplayamadım,merak ettiğim konu acaba bu exe. tfd. bin. dosyalarını Linux ile çalıştırıp cihaza yükleyebilir miyiz?

saygılar
aen Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-02-2006, 11:39 AM   #234 (permalink)
firozat
Junior Member

GM 9400 CI Yardım..

slm forumda yeniyim benim cihazım belirttiğim gibi 9400CI
yükleyici Versiyonu:A3.81
Cihaz versiyonu: v4.4.14
Uygulama versiyonu: S-JCI 3.58.63

buna hangi yazılımı yüklemeliyim ve yükleme için gerekli programı bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin
firozat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-02-2006, 11:50 PM   #235 (permalink)
bulentkartal79
Banned/Foruma Giremez

bulentkartal79'ın Avatarı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : firozat
slm forumda yeniyim benim cihazım belirttiğim gibi 9400CI
yükleyici Versiyonu:A3.81
Cihaz versiyonu: v4.4.14
Uygulama versiyonu: S-JCI 3.58.63

buna hangi yazılımı yüklemeliyim ve yükleme için gerekli programı bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsin

dostum yazlım burdaki link te var

http://www.bizimuydu.com/forum/showthread.php?t=197

yazılım yükleme talimatı burda var dostum...
http://www.bizimuydu.com/forum/showthread.php?t=17

kolay gelsin sorun olursa burda paylaşa bilirsin saygılar..
bulentkartal79 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-02-2006, 12:02 PM   #236 (permalink)
firozat
Junior Member

çok tesekkür ederim sorunumu hallettim yeni yazılımı kurdum
firozat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-02-2006, 03:32 PM   #237 (permalink)
smurat
Junior Member

hocam gm 11300 cı recerve ye manuel olarak çözmek için şifreleri yazabilirmiyiz.yapılırsa bunlar menu 9247 den açılan sayfaya yazmakla olurmu .saygılar
smurat Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla