Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > GoldMaster

LinkBack Konu araçları
Eski 02-10-2005, 10:17 PM   #76 (permalink)
osibul
Junior Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
arkadaşlar
bende 11400 cim var lig tv kartı aldım fakat her zaman donuyor 5 dk. seyredemiyorum servisis aradım servis goldmaster cihazların hepsinde oluyor diyor lütfen yardım edermisiniz
osibul Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 02-10-2005, 10:26 PM   #77 (permalink)
CEYHUN®
Banned/Foruma Giremez

Giriş Tarihi: Jun 2005
kart extra bir modülemi takılı yoksa direkt cihazdaki smart kart yuvasında gömülüdemi
CEYHUN® Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2005, 10:12 AM   #78 (permalink)
ferdi demirci
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
arkadaşlar goldmaster 30300 sky çakılı modül bir cihazım var, buna yazılım yüklediğimde bir sonuç alamadım, sonra yükleme programının en altındaki bölümde @SKY modül yükleme bölümü varya işte ordan All4-1_tita_fun_cas2.bin dosyasını yüklemeye çalıştım ancak yükleyemedim, bir hata oluştu, daha sonra baktımki cihazdaki tüm görüntüler kaybolmuş kanallar düzgün çalışıyor gösteriyor ama hiçbir görüntü ve ses yok neden olabilir biliyormusunuz. veya cihazıma ne oldu?
ferdi demirci Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2005, 01:40 PM   #79 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ferdi demirci
tüm görüntüler kaybolmuş kanallar düzgün çalışıyor gösteriyor ama hiçbir görüntü ve ses yok neden olabilir biliyormusunuz. veya cihazıma ne oldu?
cihaz ya çalışıyordur yada çalışmıyordur ben anlamadım çalışıyormu çalışmıyormu ayrıca golmaster bölümünde modül güncelleme dosyaları var onlarla güncellemeye çalışınız

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2005, 04:44 PM   #80 (permalink)
ferdi demirci
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
hocam cihaz çalışmıyor yazılım yükledim ama yine çalışmıyor.
ferdi demirci Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2005, 06:47 PM   #81 (permalink)
osibul
Junior Member

Alıntı:
Orjinal Gönderi : CEYHUN®
kart extra bir modülemi takılı yoksa direkt cihazdaki smart kart yuvasında gömülüdemi
modul ve kart orjinal digiturk yani digiturk modülle birlikte takılı
osibul Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2005, 06:52 PM   #82 (permalink)
osibul
Junior Member

arkadaşlar arkadaşımda super inter 2005 uydu alıcısı var emu kodunu bilen varmı
osibul Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-10-2005, 06:54 PM   #83 (permalink)
CEYHUN®
Banned/Foruma Giremez

Giriş Tarihi: Jun 2005
cihazın emusunu kapatıp denemenizi öneririm. emu aktif ve kapama kodlarıda BURADA
CEYHUN® Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2005, 12:39 PM   #84 (permalink)
osibul
Junior Member

ceyhun super inter 2005 emusu verdiğin linklerde yok
osibul Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-10-2005, 11:51 AM   #85 (permalink)
cılbır
Junior Member

selam yazılım yükledim cıhazda ön panelde kırmızıı ışık yanıyor ama cihaz acılmıyor nasıl düzeltebilirim
cılbır Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-11-2005, 05:10 PM   #86 (permalink)
ayhan06
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
iyi gunler arkadaslar ben gecen yıl goldmaster 10400 cı bir cihaz aldım bu cihaza suan yazılım atamıyorm sorun ne olabilir...cihaz acılırken a.81 olarak acılıyor...yardımcı olursanız sevinirim ....
ayhan06 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-11-2005, 05:27 PM   #87 (permalink)
ayhan06
Junior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
gm 10400 cı

iyi gunler benim goldmaster 10400 cı receiver im var rs 232 kablosnu bagladım ve yazılımımı atmaya basladım ama bir turlu yazılımı cihaza ykleyemedim ne yapmam gerekiyor ....aceba cihazdan mı bir sey yapmam gerekiyor,yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi gunler ...cok acil ltf...
ayhan06 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-11-2005, 09:59 PM   #88 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ayhan06
iyi gunler arkadaslar ben gecen yıl goldmaster 10400 cı bir cihaz aldım bu cihaza suan yazılım atamıyorm sorun ne olabilir...cihaz acılırken a.81 olarak acılıyor...yardımcı olursanız sevinirim ....
Alıntı:
Orjinal Gönderi : ayhan06
iyi gunler benim goldmaster 10400 cı receiver im var rs 232 kablosnu bagladım ve yazılımımı atmaya basladım ama bir turlu yazılımı cihaza ykle