Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU ALICISI/RECEIVER DÜNYASI > GoldMaster

LinkBack Konu araçları
Eski 27-11-2005, 12:23 AM   #126 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : logan35
ben şifreyi ilk defa gireceğim!!!daha önce girmediğim için olduğu gibi kalacak bi yer yok.benim elimdeki şifrede (numaraları yazmıyorum) ** ** şeklinde index ve gerisi hex olmak kaydıyla bi şifre var. aldığım yerde böyle yazıyo. yani 6 haneli provider ben de yok.4 haneli index var sadece.provider i nerden bulcam? ya da bunu 6 haneye nasıl yazcam?
biss ***
1FFA00 00 18AA0000C2D32800

VIACCESS
007C00
08 AFAA50ACBBD8263B
09 2015E1763FE9ED27

bunun gibi
siz yeşille belirttiğim kısımları gireceksiniz

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 27-11-2005, 12:56 AM   #127 (permalink)
logan35
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
dediğin gibi yaptım,hex *** edit bölümünde hex kısmını yazdım,nba tv yi açabildim,fakat aynı yere başka bi kanal için şifre yazdığımda nba tv gidiyo,ben sadece 1 kere mi şifre girebilirm?
hex *** edit demek zaten hex *** değiştir demek.ben sadece 1 defa mı değiştirebilirim? yeni kanal ***leri girmak için ne yapcam?
bu arada cevapların için çok sağol!
logan35 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-11-2005, 01:15 AM   #128 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : logan35
dediğin gibi yaptım,hex *** edit bölümünde hex kısmını yazdım,nba tv yi açabildim,fakat aynı yere başka bi kanal için şifre yazdığımda nba tv gidiyo,ben sadece 1 kere mi şifre girebilirm?
hex *** edit demek zaten hex *** değiştir demek.ben sadece 1 defa mı değiştirebilirim? yeni kanal ***leri girmak için ne yapcam?
bu arada cevapların için çok sağol!
şuan cihazının emusunu tam olarak görmediğim için kesin birşey söyleyemem ama Add Provider olması lazım burdan yeni ıdent ve ***leri oluştura bilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2005, 07:38 PM   #129 (permalink)
akin1907
Junior Member

Giriş Tarihi: Sep 2005
arkadaşlar benimde bir sorum olacak.bende 9400 uydu alıcısı var.c mı yoksa vcı mı bilemiyorum.cihazı açınca L581 yazıyor.kanımca 9400 vcı..biss şifresini gireyim dedim ,ama ***leri gireceğim yer yok.nasıl halledicem.şu ana kadar makinaya hiç yazılım atılmadı.yazılım atarsam biss bölümüde eklenirmi?yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler..
akin1907 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2005, 07:41 PM   #130 (permalink)
bulentkartal79
Banned/Foruma Giremez

bulentkartal79'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Alıntı:
Orjinal Gönderi : akin1907
arkadaşlar benimde bir sorum olacak.bende 9400 uydu alıcısı var.c mı yoksa vcı mı bilemiyorum.cihazı açınca L581 yazıyor.kanımca 9400 vcı..biss şifresini gireyim dedim ,ama ***leri gireceğim yer yok.nasıl halledicem.şu ana kadar makinaya hiç yazılım atılmadı.yazılım atarsam biss bölümüde eklenirmi?yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler..
dostum cok basit ciyazın arkasında s-video girişi varsa vcı yoksa cı dır bilgin olsun dostum eger ciyazında bis yoksa yazılım at biss bölümü gelir saygılar link burda yeni yazılım icin..http://www.bizimuydu.com/forum/showthread.php?t=3852
bulentkartal79 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2005, 07:46 PM   #131 (permalink)
akin1907
Junior Member

arkadaşım ilgine çok teşekkür ederim... sağolasın
akin1907 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2005, 07:51 PM   #132 (permalink)
bulentkartal79
Banned/Foruma Giremez

Alıntı:
Orjinal Gönderi : akin1907
arkadaşım ilgine çok teşekkür ederim... sağolasın
rica ederim yardımcı olabildikse ne mutlu bize.. saygılar..:wink_smil
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2005, 07:53 PM   #133 (permalink)
akin1907
Junior Member

bi sorum daha olacak..bi arkadaşımda da 9400 cı var.onada yazılım atınca bıss ***i açılırmı..teşekkürler
akin1907 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2005, 07:58 PM   #134 (permalink)
bulentkartal79
Banned/Foruma Giremez

akın1907 biss bölümü menü yap 121 tuş cıkar karşına..

[MARQUP]
www.bizimuydu.com
[/MARQUP]
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-12-2005, 08:04 PM   #135 (permalink)
akin1907
Junior Member

tamam üstadım ...teşekkürler
akin1907 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2005, 09:44 PM   #136 (permalink)
sertas77
Junior Member

selam ustam yazılım attım sorun yok bundan sonra yapmam gereken nedir?gm 9100 FTA
sertas77 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-12-2005, 10:24 PM   #137 (permalink)
kenan_citak
Guest

*** defult yap tamamdır iyi seyirler

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-12-2005, 09:39 AM   #138 (permalink)
sertas77
Junior Member

yinede açılmayan kanal olacakmıdır.discovery şuan seyredebiliyormuyuz
sertas77 Çevrimdışı