Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU DÜNYASI > Popüler Uydular / Popular Satellites > Hispasat

LinkBack Konu araçları
Eski 10-11-2005, 12:23 PM   #1 (permalink)
aslanım
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
antalya kemer de hispasat

:66: selam sayın ustalar sizlerin fikirlerinize başvurmak istiyorum ilginize teşekkür ederim şimdiden ben hispasat uydusunu seyretmek istiyorum ama birtürlü bulamadım açaba bulunduğum mevki nedeniylemi yoksa analok cihazdamı bulamıyorum lütfen bana anolok firenkasını yazarmısınız ayrıca bulunduğum mevki ANTALYA / kemer de bulunmaktayım canak ise 90.cm lik
aslanım Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 21-01-2006, 10:21 PM   #2 (permalink)
hakan97
Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
Bende Antalya-Manavgat'ta nasıl izleyebilirim bilgisi olan yardımcı olsun.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
hakan97 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-01-2006, 10:59 PM   #3 (permalink)
bulentkartal79
Banned/Foruma Giremez

bulentkartal79'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
ben izmirde 90 cm canakla izliyorum ege bölgesi 90 cm yetiyor arkadaşlar ama ayarı bilmeyene zordur arkdaşlar..
bulentkartal79 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2006, 03:13 PM   #4 (permalink)
rezzak
Banned/Foruma Giremez

rezzak'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
ben antalya merkezden 366 net yayın izliyorum arkadaşlar.
rezzak Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-03-2006, 04:05 PM   #5 (permalink)
geniu125
Guest

Arkadaşınız BURAYA yazmış !

Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık