|
||
|
|
#30 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: IMKB de Alım ve Satım Sinyalleri
![]() Göstergelerin, "SAT" sinyali vermesini bekliyordum. Zaten, bu durum herkes tarafından da bekleniyordu. Şimdi, önümüzdeki gün sonunda, eğer sert bir çıkış olursa, sistem bundan cayabilir. Aksi halde, "SAT" confirme olur. |
|
|
|
|
|
#31 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sayın Eve' nin Fakiri,
Bu sistemin çalışma prensibi, daha önce de anlattığım gibi, sadece "iterasyon" ile en fazla "KAR" bırakan, bir indikatör parametrelerini tesbit etmekten ibaret. "Bilgisayarın gücü adına" ![]() ![]() "KAR" , net kar olarak hesaplanıyor. Detaylı olarak da dökümlenebiliyor. Özet ve detaylı olarak da rapor alınıyor. ![]() ![]() Alım ve satım günleri olarak ![]() .Son Düzenleme izmirli_hoca tarafından 27-12-2007 10:25 AM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Bir zamanlar, müthiş hava tahminleri yapan bir kızıldereli şefi varmış.Yarınki hava durumunu daima bilirmiş.
Bu durumu öğrenen, local meterolojik yayın Tv deki uzman, "tamam demiş" yırttık, çalışmadan durumu idare ederiz artık. Ve hemen Şefi arayıp, "yarınki hava nasıl olacak" diye sormuş. Şef "bekle" demiş "üç saat". Üç saat sonra, tekrar aramış sormuş yine, Şef, demişki, "maalesef, Meteorolojik TV hala, hava durumunu yayınlamadı, onları bekliyorum" Şimdi, bizde, Eve'in Fakirinin günlük yorumlarını okuyup, burada ahkam keserken, Eve' in Fakiri demez mi, Alıntı:
![]() ![]() Bu borsa bize kaldıysa, yandı gülüm keten helva .. ![]() ![]() Son Düzenleme izmirli_hoca tarafından 27-12-2007 12:21 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
![]() zaten piyasa boyle olusmuyor mu ki hocam?...Py bile bize bakiyo...nasil ters kose yapsam diye... |
|
|
|
|