|
||
|
|
#102 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: IMKB de Alım ve Satım Sinyalleri
Beklediğimiz gibi, "AL" Sinyali, güçlü satışlar gelmeyince ortaya çıktı.
![]() Yakın görüntüde "AL" sinyalini net bir şekilde görelim.. ![]() İkaz edelim ki, piyasa yapıcısı, bu sinyale rağmen, bir gün (yarın) içinde çok güçlü satışlarla, bu eğrinin altına düşerse, sistemin Stop Lost kontrolu devreye girer ve tekrar "SAT" a devam sinyali üretir ve "AL" sinyalini siler... Böyle bir durumda, teyit için tekrar "AL" sinyalini beklemeye devam ederiz..
Son Düzenleme izmirli_hoca tarafından 30-01-2008 09:29 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Senior Member
|
efem,
bugün kü "AL" sinyali, herşeye rağmen bir günlük bir teyit gerektiriyor, buna dikkat etmeni isterim. Yeni gündeki sert bir düşüş, son sinyali değiştirebilir. Buna özellikle dikkat edelim.. Sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sistem, dün verdiği "AL" da , indikatörleri biraz genişleterek ısrar ediyor.
Ancak, Kesişen iki çizginin son derece az bindirme yapması, bizde de tedirginlik yaratıyor. Yarın sıkı bir düşme, çizgileri birbirinden koparabilir. Neticede, "Sistem" , hissiyatı olmayan, tamamen bilgisayar hesaplarından başka da bir şey değil. Yinede kararı ona bırakarak, "AL" ımlara devam ederek yarını beklemeyi sürdürüyoruz. ![]() |
|
|
|
|
|
#107 (permalink) |
|
Senior Member
|
Grafiğin tipi ve şekli mükemmel.
Sistem "AL" sinyalini sürdürüyor. ![]() Pazartesi, PY bu durumu idrak edecek ve uçacağız, yada -çok ama çok kuvvetli- düşürecek ki, bu grafik yanılsın. ![]() HİÇ SANMIYORUM. ![]() UYARI: Kırmızı çizgi aşıldığında, mallarınıza sahip olun.. |
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Senior Member
|
Geçtiği direncin üstüne düşen Endeks burada tutunmaya çalışacaktır. 2 paralel kırmızı çizgi arasında kaldığı ve sistem "AL" da olduğu müddetçe, herhangi bir panik yapmayacağız ve her düşüşü alım yönünde değerlendireceğiz.
![]() Trend dönüşleri nin davul zurna ile ilan edilmediğini hatırlatalım. Yine de STOP altaki kırmızı çizgi olacaktır. Muhtemelen, sistem de böyle bir durumda biraz daha altlarda "SAT" a dönecektir ki, öyle bir durumda yeni dip yine bir hayli aşağıda olacaktır. Bütün bu argumanlara rağmen, şimdilik, sistemin dediğine aynen uyuyoruz.
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Senior Member
|
![]() Önemli İkaz: Oscilatör yukarı tırmanırken, inatla yükselmiyen piyasa, oscilatör tepeden dönerken çok şiddetli düşüşlere gebe kalır. Bu günlerde, bilhassa sistemin tavsiyesi ile alınan mallar, "Sat" sinyali alındığında kesinlikle kar - zarar durumuna bakılmadan STOP lanmalıdır. |
|
|
|
|
|
#111 (permalink) |
|
Senior Member
|
![]() Sistem "SAT" sinyalini henüz üretmedi. Aslında kırmızı çizgilerin altına inmemiz, bizim daha önce söylediğimiz gibi stoplamamıza sebeb oldu. Sistem "sat" a döndüğünde, yeni diplerin bizleri korkutacağını söyleyebiliriz. Endeks, kırmızı çizgiler içine girer ve sistem "AL" da kalırsa, yine taşıyıcı oluruz. Sistemin kısa vadede ve Seans bazında ne ürettiğini de burada koyarak, paylaşmayı sürdürüyorum. ![]() Görüldüğü gibi "AL" devam etmekte fakat gösterge "SAT" a dönüşün ip uçları ile dolu.
Son Düzenleme izmirli_hoca tarafından 07-02-2008 09:36 PM de yapıldı.. |
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Senior Member
|
![]() Piyasanın hala, "Al" sinyaline uygun çıkışı yapamaması, yükselen stochastik değerleri ile yavaş yavaş, tehlikeli yerlere gelmekte. Piyasa düşmeye devam ederken gelecek bir "SAT" sinyali, olayı katmerleştirecektir. Bu nedenle dikkat le takip ediyoruz.. |
|
|