|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jan 2008
|
Dillendirilen hisse senetleri.
her koyun kendi bacağından asılır demiş atalarımız.
platodata diye bi yer vardı hiç olmasa bi kaç tane spekülatif kağıt dillendirilirdi.tabi ki işlem yapmak herkesin kendine kalırdı.bu number 1 forumda ruh yok.herkes bi ocak ayı şelalemi onun peşinde.ordada geyik muhabbeti sarmış.neyse madem ben açtım bu konuyu bi kaçtane kağıt dillendireyim. öncelikle Vanet............. sonra arena......... sonracıma bakab......... daha sonra tatks........ ve sonra sonrası Allah kerim...........selamlar. Son Düzenleme sahan tarafından 10-04-2008 12:11 PM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
İlgi: Dillendirilen hisse senetleri.
ne biçim forum bu sv yöneticiler kimsenin umrunda değil hisseler 29.01 den beri kimse yorum da bulunmamış.Allah Allah.neyse.hadi sağlıcakla.
kendim çalar kendim oynarım bende.hahahahahha |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
|
bu günler hiç hayra alamet günler değil arkadaşlar.ben bu oyunları daha öncede gördüm.şimdi adamlar piyasa düşerken mal cıkamayacaklarına göre cıkıyomuş gibi gösteriyolar.tabi vuracaklar malın gözüne.............
bi dillendirilen hisseler diye topik actık kimse dillendirmedi.sizin duyduğunuz hisse yokmu paylaşalım şuracıkta.selamlar. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Senior Member
|
ne varmış içinde bulunduğumuz süreçte sv.smooth.
kapatma davası mı acılmış olsun cari açıkmı varmış olsun enflasyonmu artmış olsun Fener yenilmiş olmasaydı iyi olurdu ama bu saydıklarımızın hiç biri sanki olmamış gibi insan lar deli gibi mal alıyolar.ve tanınmış bi sürü ekonomistte küçük bir ralliden bahsediyo nedir bunlar millete mal itelemektir.bu arada cıkan kağıtlar yokmu var elbette Bakab iki gündür cıkıyo seninde bildiğin bir hisse adı varsa yaz ki bu forumun amacına ulaşmasına yardımcı olalım.yok dersenki bana ne ben bildiğimi yaparım o zaman sen bilirsin yorumda bile bulunma bence forum senin neyine selamlar.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Senior Member
|
9.4.08 den buyana ne değişti .söylediklerim için hala aynı gelişmeler var.hiç bişey doğru dürüst gözükmediği halde borsa düşmüyo.
ihlaslar riskli olduğu halde tavan gidiyo.bankalar ne hikmetse hala cıkıyo.ortada bi sürü olumsuzluk varken yükselmek hayra alemet değil. selamlar. |
|
|
|