Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU DÜNYASI > Popüler Uydular / Popular Satellites > Hotbird

LinkBack Konu araçları
Eski 30-01-2006, 12:17 PM   #1 (permalink)
VATAN
Junior Member

Giriş Tarihi: Jan 2006
Merhaba ArkadaŞlar

Ben Formda Yenİyİm,

Bayadir Barİ Ss2 Tv Karti Kullaniyorum Sİzden Bİ Konuda Yardim İstİyorum. Ss2 Pc İmde En İnce Ayrintisi İle Kurulu (benİm Kanimca) Sİnyal Sevİyesİ Bİle %60 Lara Varan Bİr Oranda Ama (bu Arada Prog Dvb Kullaniyorum) Bİr Kanalin Üzerİne TikladiĞimiz Zaman Sİnyal Alamiyorum. Kanal ArattirĞimda Normal Sevİyede Sİnyal Aliyo Kanali Buluyo Ama Kanali AÇmaya ÇaliŞtiĞimda İse Sİnyal Vermİyor.
Setup 4c De İse Ayni Cevabi Aliyorum (no İnformatİon) Acaba Sorun Nerede Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm. Şİmdİden VereceĞİnİz Cevaplar İÇİn TeŞekkÜr Edeİm. (trnsportirlar GÜncel)
VATAN Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 30-01-2006, 02:08 PM   #2 (permalink)
denizelektronik
Member

Giriş Tarihi: Oct 2005
HoŞgeldİnİz
denizelektronik Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-01-2006, 06:23 PM   #3 (permalink)
VeNoMouS
Senior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
Hoşgeldiniz..Bu sorunu her kanalda mı yapıyor Yoksa belirli bir kanalda mı yapıyor ? Sadece belirli bir kanalda yapıyorsa o kanalın frekansı veya şifreleme sistemi değişmiş olduğundan açılmıyor olabilir..
VeNoMouS Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-02-2006, 01:18 PM   #4 (permalink)
VATAN
Junior Member

veNomous arkadaşım Frekansların hepsi güncel bir örnek vermek gerekirse 10853,H,27500 bu T-Systems paketini sinyal seviyesi yüksek bir oranda alıyor. Yalnız Bu paketin içindeki kanalları üzerine tıkladığımızda sinyal vermiyor ve dolayısıyla açılmıyor. Bunu gibi bi kaç Transporter var ( Prog dvb de kanal ara dediğimiz zaman sinyali yakalıyo ve kanal açılıyor.) Bir anlam veremedim.:72_72:
VATAN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2006, 05:19 PM   #5 (permalink)
SEVMEK46
Moderator

SEVMEK46'ın Avatarı

kanalları update yapmanız gerekiyor!!! prog dvb nin en son güncel programını yükleme yi de unutmayın!!!
SEVMEK46 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-2006, 05:59 PM   #6 (permalink)
okrebu
Senior Member

okrebu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
(VATAN ) Aramıza hoşgeldiniz.
okrebu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık