|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
|
:baby: Selam Simdi fransiz forumlerini gezerken kotu bir haber edindim . Tpsler ve multiler 30/11/2005 te via2 ikiye gececekmis ,misal interstar kulanicilari fransada cok endiseliler anladigim kadariyla o tarihten itibaren tps ve multiler gidiciymis.Abonelere yeni kartlar dagitilmiya baslanmis. Yani herkez o tarihe kadar via2 yi cozebilen bir firmware bekliyor. Bizim durumumuz ne olacak bilen varmi ? COK onemli acil bilgi edinmem lazim |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#3 (permalink) |
|
Junior Member
|
cok onemli
Sorun : gercekten bilgiler tps zone diye bayaki citti bir kaynaktan. Ve burda fransizlara tpsi cozer diye satip bir kac kurus ediniyorduk simdi satislar durma noktasina gelecek sorun bu yuzden benim ve burdaki saticilar icin bayaki bayaki bi onemli . yani genelikle ya botech veya taplin (sadece turk mali) veriyordum ve burda tanilmamis marka ve bu sahede satis yapiliyordu.Tps ler giderse artik satislar donma noktasina gelecek ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Guest
|
sanırım bunlar yine çözülecek bazı çalışimalar olduğunu duyuyoruz ama çok da açık vermiyorlar sanırım.multilerde giderse fransada değil türkiyede bizlerde etkileneceğiz.şu anda animaux gitti getirilemedi polsatların önemli olan kanalları yok eğer bunlar çözülebilirse multilerde çözülür..saygılar.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Junior Member
|
insallah kardes
cunku via 2.5 zaten hazir tps icin : bir kac fransiz forumlerinde soz konusu arti tps geen yeni kanalar via2.5 tan ve sadece via2.5 tan yayin yapiyorlar :(misal baby tv) kaynak http://www.lyngsat.com/packages/tps.html |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |