Geri Git   Number 1 Forum Group > UYDU DÜNYASI > Popüler Uydular / Popular Satellites > Hotbird

LinkBack Konu araçları
Eski 27-10-2005, 11:30 AM   #1 (permalink)
Tiker
Guest

Wink spice platinum kasım ayı film listesi

spice platinum kasım ayı film listesi

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 27-10-2005, 12:15 PM   #2 (permalink)
temmuz06
Senior Member

temmuz06'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
tiker dostum sana spece platinium hakkında birşey sorayım, ben bunu ss2 aracılığı ile izliyordum, fakat geçenlerde pc ye format attırdım ve herşeyi yeni baştan kurmak zorunda kaldım, listede kayıtlı olan spece platiniumu açıyorum hiçbirşey çıkmıyor, bakıyorum frekansları farklı bu sefer 10853 H 27500 diye arama yapıyorum listede buluyor diğer kanallarla birlikte daha sonra kayıt ediyorum genel listeye baktığımda platinium kanalını bulamıyor acaba başka isimdemi kayıt oluyor bu konuda bilgi verirsen sevinirim veya ne yapmam gerekiyor, teşekkürler
temmuz06 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-10-2005, 02:15 PM   #3 (permalink)
okrebu
Senior Member

okrebu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Nereden buluyorsunuz bunları, dostum
okrebu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-10-2005, 02:20 PM   #4 (permalink)
Tiker
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : temmuz06
tiker dostum sana spece platinium hakkında birşey sorayım, ben bunu ss2 aracılığı ile izliyordum, fakat geçenlerde pc ye format attırdım ve herşeyi yeni baştan kurmak zorunda kaldım, listede kayıtlı olan spece platiniumu açıyorum hiçbirşey çıkmıyor, bakıyorum frekansları farklı bu sefer 10853 H 27500 diye arama yapıyorum listede buluyor diğer kanallarla birlikte daha sonra kayıt ediyorum genel listeye baktığımda platinium kanalını bulamıyor acaba başka isimdemi kayıt oluyor bu konuda bilgi verirsen sevinirim veya ne yapmam gerekiyor, teşekkürler
http://www.zerorelax.com/forum/showthread.php?t=7537 buradan kanal listesini progdvb nin içine atın

Alıntı:
Orjinal Gönderi : okrebu
Nereden buluyorsunuz bunları, dostum
Buda bizim işimiz

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-10-2005, 02:42 PM   #5 (permalink)
temmuz06
Senior Member

temmuz06'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2005
dostum bu vermiş olduğun adresteki zip dosyasını progdvb nin içerisine atmam yeterlimi oluyor, peki ben arama yaptığımda dediğim gibi liste olarak çıkıyor ve o***liyorum bunları genel listeye dahil ettiğinde neden bulamıyorum ve başka bir isimdemi kayıt ediyor bunu sormuştum bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim, teşekkürler
temmuz06 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-10-2005, 05:11 PM   #6 (permalink)
Tiker
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : temmuz06
dostum bu vermiş olduğun adresteki zip dosyasını progdvb nin içerisine atmam yeterlimi oluyor, peki ben arama yaptığımda dediğim gibi liste olarak çıkıyor ve o***liyorum bunları genel listeye dahil ettiğinde neden bulamıyorum ve başka bir isimdemi kayıt ediyor bunu sormuştum bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim, teşekkürler
Aşağıdaki dosyayı açtıktan sonra transponder klasörünün içine yapıştır tekrar hotbird'ü tarattır.

Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık