|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Special Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
Mekan: İZMİR/KSK
|
Dış görünüşleri, ölülerin derilerine benzer renklerde beyaz, soğuk ve gergin olmasının dışında yaşayan insanlara benzerdir. Her bir tür kendine özgü karakteristik dış görünüşe sahiptir.
Vampirlerin, çaresiz kurbanın karotis atar damarından hayvani bir biçimde kanını emmek üzere kullandıkları uzun, sivri azı dişleri vardır. Vampire dönüşüm işleminin hemen ardından yeni vampirin tüm fiziksel özellikleri daha güçlü hale gelir, örneğin, saçları daha fazla uzamaz, ve derileri yaşlanma belirtileri göstermez. Vücut organları fonksiyonlarını yavaş yavaş kaybeder, demek istenen, ne akciğer ne de mide görevini yerine getirir, yerlerinde öylece hareketsiz dururlar, diğer organlar ise olmaları gereken durumdadırlar. Böylece, su altında nefes almadan durabilme yeteneğine sahip olmuş olurlar. Vampirlerin vücutlarında oluşacak herhangi bi yırtıktan kan gelmez. Bir vampirin damarlarını doğrudan kesseniz bile, akan bir kan damlası dahi göremezsiniz, eğer vücutlarını parçalarsanız sadece biraz görme şansınız olabilir. Bu sebeptendir ki vampirlerin tenleri beyaz renktedir. Vampirlerin oluşum sürecinde doğal olmayan yollardan vücut güçlerinde artış görülür buna rağmen kaslarında bi büyüme olmaz. Vampirlerin kanları insanlarınkinden çok farklıdır. Vampirler üzerindeki medikal araştırmaların sonuçlarında belirtilenlere göre kan garip nedenlerden ötürü azalmaktadır. Vampirler anatomilerden dolayı kurbanlarının kanlarından başka birşey içip, yiyecek tüketecek konumda değillerdir
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı siyah-beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki Her yolun sonunda ölüm olsa da Sevenleri kimse ayıramaz ki
|
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |