|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Kaybolan UÇak
KAYBOLAN UÇAK
21 Ekim 1978 tarihinde Frederich Valentich ismindeki genç bir adam Cessna 182L tipi uçağına bindi Avustralya’dan kalktı..hava güzeldi, bulutsuzdu, saat 6.19 du...Frederich' in esrarengiz bir şekilde ortadan yok olmasından önce neler gördüğü Melborn Uçuş Hizmetleri Dairesi tarafından kaydedilmişti, aşağıda kule ile pilot arasındaki telsiz konuşmaları: - Melborn burası Delta Sierra Julyet 5000 metrenin altında trafik var mı? - Yok - 5000 metrenin altında büyük bir uçak var gibi gözüküyor - ne tür bir uçak? - Tam olarak söyleyemiyorum dört büyük lambası var gibi... - Uçak 1000 metre üzerimden geçti az önce - Oldukça büyük bir uçak - Bölgede hiç uçak yok - Şimdi doğu’dan bana doğru yaklaşıyor - mikrofon iki saniye açık kalıyor- - Sanki bir tür oyun oynuyor anlayamadığım bir hızla iki üç kez üzerimden uçtu - Tam olarak ne yüksekliktesin? - Dörtbin..dört.. beş.. sıfır.. sıfır.. - Uçağı tarif edemiyor musun - Bu uçak değil bu bir… - Uçağı tarif edebilir misin? - Uzun bir şekli var daha fazla söyleyemiyorum, çok hızlı gidiyor, şimdi tam önümde!.. - Ne büyüklükte? - Sanki duruyor ve ben onun çevresinde yörüngede dönüyor gibiyim, sonra cisim tepemde dönüyor.. ayrıca yeşil bir ışığı var ve dışı metalik parlak.. - Ne tür bir uçak? Askeri uçak mı? - Kayboldu - Tekrar söyle - Uçak hala orada mı? - Güneybatıdan yaklaşıyor - Motor çalışmıyor..(öksürüyor) - Ne yapmayı düşünüyorsun? - King adalarına gitmeyi düşünüyorum, bu tuhaf uçak yine tepemde.... bu, uçak değil... Bunlar pilot ile kule arasındaki son konuşmalar…bundan sonra telsiz konuşması yok.. O gün hava çok açık, güzelmiş, yapılan bütün araştırmalara rağmen uçağın izine rastlanmamış. Pilotun da...uçak Bermuda Şeytan Üçgeni denen bölgede kaybolmuştu!... alıntı
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Bana hikayede bir tutarsızlık var gibi geldi.
1- Uçak Melborn'den (Avustralya'dan) kalkmış ve kaybolduğu sırada Melborn'le telsiz irtibatındaymış ama nasıl oluyorsa Atlas Okyanusu'ndaki Bermuda Şeytan Üçgeni'nde kaybolduğu söyleniyor. 2- Uçak Cessna tipi bir uçak. Böylesi bir uçak o kadar mesafeyi (Avustralya'dan Bermuda Şeytan Üçgeni'ne) yakıt ikmali yapmadan varamaz, teknik olarak mümkün değil. Diğer yandan; Bermuda Şeytan Üçgeni'nin sırrı kısmen de olsa çözüldü. Bermuda Şeytan Üçgeni diye adlandırılan alanın yerküre zeminindeki faal bir katmanda sıkışan metan gazı zaman zaman sıkışarak yerkabuğunu yarıyor ve yapısı gereği atmosfer'in üst tabakalarına hareket ediyor. Ne zaman ki yerküreden metan sızıntısı kesiliyor, işte o zaman sızıntı akımının geçtiği boşluk hava ve suyla doluyor. Dolayısıyla bu boşluk dolarken etrafta gemi varsa gemi, uçaksa uçak ne bulursa yutuyor. Yürütülen bilimsel araştırmalara göre eğer bir cisim ışık hızını aşarsa, somut maddeler üzerinde somut olarak görülemeyecek "zaman koridorları" açabiliyor. UFO'ların (şayet varlarsa) bir noktadan diğerine gitmesi, birden kaybolması da buna bağlanıyor. Yani uzayın herhangi bir noktasından bir diğerine gidişi çok kısa olabiliyor; çünkü kestirme olan bu zaman koridorlarını kullanabiliyorlar. Elma kurdunu düşünün, elmanın bir tarafından diğerine gitmesi için illa ki elmanın etrafında dönmek zorunda değil, içinden de geçebilir. Ya da bir köstebek, tahta kurusu falan düşünün .Ne zamanki insanlar da bu koridorları keşfederler, işte o zaman yeni galaksilere seyahate gidebilirsiniz. Einstein bu konuda çok kafa patlatmıştır ama somut şeyler elde edememiştir. Karadelikler'in esrarı da benzer şekildedir. Şimdi bu verilere dayanarak karadeliklerle Bermuda Şeytan Üçgeni arasında bir bağlantı (zaman koridoru) kurabilir misiniz bir bakın bakalım;). İnsanoğlu'nun şu ana kadar tespit edip fotoğrafını çekebildiği en uzak galaksi (Hubble uzay teleskopu tarafından fotoğrafı çekilmiştir) Kuasar (Quasar) 2 Galaksi'sidir. İlgili galaksinin güneşi Kuasar, Dünya'mızdan tahminen 279 bin sentrilyon kilometre uzaktır. Şayet birgün bu uzay koridorlarını bizler de keşfedersek bu ve bu gibi mesafeler, Avrupa Yakası'ndan Asya Yakası'na geçmek kadar çabuk ve basit olacaktır; ya da Uzay Yolu filminde gördüğünüz gibi... ![]() Bayağı uzun yazdım ama inşallah okursunuz. Saygılar. McFeatFomenter number1forum Son Düzenleme McFeatFomenter tarafından 21-04-2007 12:37 AM de yapıldı.. |
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |