|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
|
Coca-Cola yaz sıcaklarında “Brrr!” reklam filmleriyle hem titriyor hem de titretiyor. Fimlerde rol alan ünlüler arasında Müslüm Gürses, Işın Karaca, Nuri Alço, ve Koray Candemir var. Coca-Cola'nın yeni reklam kampanyası “Brrr!” ünlüleri bir araya getirdi. 100 yılın sıcaklarında ekranı donduran kampanyanın birbirinden eğlenceli filmlerinde Müslüm Gürses, Koray Candemir, Pamela, Işın Karaca, Nuri Alço; radyo spotlarında ise Özkan Uğur, Ayça Şen, Şenay Gürler, Murat Murathanoğlu yer aldı ve Coca-Cola içip “Brrr!”ladı. ![]() Çekimlerde rahat tavırları ile dikkat çeken Müslüm Gürses reklam filminde rol alması için teklif geldiğinde ne düşündüğünü ise şöyle anlatıyor: “Senaryoyu ilk okuduğumda, karizmayı çizdirir miyiz diye endişe duydum. Aynada prova yaptım.Sonra ‘Ben bu işi yapabilirim' dedim. Bu reklam güzel olduysa, burada bir güzellik varsa tüm ekibin katkısı vardır.” Filmlerde her ünlü Coca-Cola içtiğinde kendi tarzında serinliyor, titriyor ve “Brrr!”lıyor. Ana filmde Müslüm Gürses ve Koray Candemir rol alırken, kısa versiyonda Nuri Alço, Işın Karaca ve Pamela, radyo reklamlarında ise Özkan Uğur, Şenay Gürler, Murat Murathanoğlu ve Ayça Şen “Brrr”lıyor. ÇEKİMLERDEN NOTLAR Coca-Cola “Brrr!” filminin çekimleri Galata Kuledibi, Akatlar, Şile Akçakese, Pierre Loti Kahvesi, Yeni Melek Gösteri Merkezi, Vefa Stadı, Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Ulus yolu gibi mekânlarda yapıldı. Çekimlerde 50 kişilik bir ekip ve 30 ana oyuncu çalışırken figürasyonda 300 kişi görev aldı. 730 parça kostümün kullanıldığı çekimler İstanbul'da Afrika sıcaklarının en etkili olduğu günlerde yapılırken, dış çekimler sırasında ekip ve oyuncular sıcak nedeniyle zor anlar yaşadı. Şile Akçakese'deki plaj sahnesinin çekimlerinde ekip denize atlayarak serinlemeye çalıştı. Beyoğlu İstiklal Caddesi çekimlerinde ise breakdance sahnesinin çekimi sırasında halkın dansçılara gösterdiği ilgi nedeniyle spontane bir konser ortamı oluştu. Müslüm Gürses Kuledibi'ndeki çekimlerde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ünlü sanatçının güvenliği için sette tam 30 koruma görevlisi hazır bulundu. Bir çekim sırasında yakındaki bir inşaatta çalışan işçiler Müslüm Baba rahatsız olmasın diye çekim bitene kadar çalışmaya ara verdiler. Müslüm Baba çekimler başlamadan önce gergindi. Fakat hayranlarının coşkulu tezahüratlarıyla ***fi yerine geldi. Reklam filminde Müslüm Gürses,sıcaktan bunalmış bir halde bir bakkal dükkanına giriyor, buz gibi Coca-Cola'dan bir yudum aldıktan sonra aniden titremeye başlıyor, BIRRR diyerek serinliyor ve kahkahayı patlatıyor!
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |