Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > İlginç / Gizemli Olaylar & Resimler

LinkBack Konu araçları
Eski 16-04-2008, 01:37 PM   #1 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
Talking Işte Yine Bir Bayan şoför...yine Facia...buna Dur Demeli Artik

Hemde çarptığı tabelaya bir bakın

KADIKÖY Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 16-04-2008, 08:51 PM   #2 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı
İlgi: Işte Yine Bir Bayan şoför...yine Facia...buna Dur Demeli Artik

Bir kere oranlama yaptığınızda erkek sürülerin kaza oranının daha çok olduğunu görürsünüz. Ama hiç kimse kalkıp da "erkek sürücü kaza yapmış" demez nedense
cankIz Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2008, 01:39 AM   #3 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN

Alıntı:
Orjinal Gönderi : cankIz Mesajı Görüntüle
Bir kere oranlama yaptığınızda erkek sürülerin kaza oranının daha çok olduğunu görürsünüz. Ama hiç kimse kalkıp da "erkek sürücü kaza yapmış" demez nedense

daha dün bir bayan süeücü yüzünden kaza atlattım.....
Kavşağa girmiş sağ sinyal yanıyor,aman birde ne görem bayan meğerse sola dönecekmiş sola direksiyonu bir kırdı tm önüme ...ya anam bacım kavşağaın bırak ortasında 150 m kala şerit değiştirmek yasaktır...

Ama işin komik yanı direksiyonda kaskatı kesilmiş bu bayana yanındaki erkeğin kıpkırmızı bir suratla şişmiş bir şekilde el kol hareketleriyle bağıra çağıra bir şeyler söyleyip durmasıydı.büyük bir ihtimalle sen neyapıyorsun vb bir şeyler diyordu
"Türk parasının sahte olup olmadığını anlamak için, ışığa tutarız... Eğer içinde Atatürk varsa, o para gerçektir. İçinde Atatürk yoksa, sahtedir. Ne mal olduğunu anlamak için, insanları da ışığa tutun... İçlerinde Atatürk yoksa, sahtedir... İçinden Atatürk geçmeyen insanlara paye vermeyin, iltifat etmeyin."
LANET OLSUN İÇİMDEKİ BU PROGRAM SEVGİSİNE

Son Düzenleme Administrator tarafından 17-04-2008 10:54 AM de yapıldı..
KADIKÖY Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2008, 10:31 AM   #4 (permalink)
cankIz
Senior Member

cankIz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: Can'ın yanıbaşı

Alıntı:
Orjinal Gönderi : KADIKÖY Mesajı Görüntüle

daha dün bir bayan süeücü yüzünden kaza atlattım.....
Kavşağa girmiş sağ sinyal yanıyor,amnın birde ne görem bayan meğerse sola dönecekmiş sola direksiyonu bir kırdı tm önüme ...ya anam bacım kavşağaın bırak ortasında 150 m kala şerit değiştirmek yasaktır...

Ama işin komik yanı direksiyonda kaskatı kesilmiş bu bayana yanındaki erkeğin kıpkırmızı bir suratla şişmiş bir şekilde el kol hareketleriyle bağıra çağıra bir şeyler söyleyip durmasıydı.büyük bir ihtimalle sen neyapıyorsun vb bir şeyler diyordu
Eğer burda kaza hikayelerimizi ya da trafikte yaşadığımız ilginçlikleri anlatırsak, bu başlık epeyce ilgi çeker

Bir kaç ay önce burda bir anket açmıştım. Bakınız..Kamyon şöforü anketi Sağ tarafımda seyrederken bir anda önünde park etmiş olan aracı görünce 2 saniyeliğine frene basmaktansa arabasının direksiyonunu sola, yani üzerime kırıp, arabama çarpmıştı.

Hadi cehaletinden bunu yaptı diyelim. Sonrası daha da ilginç. Anlatayım number1forum.

Hemen dörtlüleri yakıp, arabayı stop ettirip, el frenini çektim ve dışarı çıktım. Kamyon şöforü de dışarı çıktı. Arabamın durumuna bile bakmadan direk şöfore doğru ilerledim.O da bana doğru geliyor tabii...

Daha ağzımı açmaya fırsat bırakmadan şöyle dedi arkadaş: - Kaza sizin yüzünüzden oldu. Ben, sinyal vermiştim. Durmanız gerekiyordu.

Sadece baktım ve şöyle dedim ben de: - Geçmiş olsun. Bir şeyiniz yok değil mi? Yaralanma vs.? Ucuz atlattık. Allah bir daha kaza bela göstermesin.

Adamcağız şoka girdi. Bir süre öylece kalakaldı. Çabuk toparladı kendini. Ben sinyal vermiştim falan demeye çalıştı ama gerçekten kötü bir durum düşmüştü. " Bakın dedim.

1. Burası cadde ve buraya kamyonla giremezsiniz.
2. Araçlar sağlanmaz, sollanır.
3. Aynı çizgide olduğunuz araca sinyal vermeniz, hiç birşey ifade etmez, çünkü sinyal görülmez.
4. İnsan sağlığı her şeyden önemlidir, böyle bir durumda, geçmiş olsunla lafa başlamak çok mu zor?
5. Haksız olduğunuzu her ikimizde bildiğimiz halde zaman kaybediyoruz, polis çağıralım."

Sonuç: Buz gibi havada durduk yerde saatlerce polis bekledik, suçun tamamı karşı tarafta görüldü. Arabamda ciddi hasar oluşmuştu ve ben aptalca dünya görüşü olan bir sürücü yüzünden 1 hafta arabasız kaldım. Gerçi maddi bir kaybım olmadı ama gereksiz bir olaydı bu. Saygılar erkek sürücüler...
cankIz Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2008, 10:35 AM   #5 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

bitmez bu tartışma
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2008, 10:51 AM   #6 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Bencede bitmez...
ByKuzguN Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2008, 10:57 AM   #7 (permalink)
ayhan53
Senior Member

ayhan53'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2007
Mekan: ne önemi var bu dünyada misafiriz

bayanların en büyük kusuru bence teredütlü araba kullanmaları gerçi istanbuldaki bayanların çoğu ankaralı erkeklere taş çıkartıyorlar araba kullanırlarken benim gözlemim böyle
ayhan53 Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-04-2008, 03:28 PM   #8 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray

Yazık olmuş .
best54™ Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-04-2008, 11:19 PM   #9 (permalink)
araturka
Senior Member

araturka'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2006

ben öğle bayanlar tanıyorumki hepinizi geçeceğine inanıyorum ben de dahilim
araturka Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık