Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > İlginç / Gizemli Olaylar & Resimler

LinkBack Konu araçları
Eski 14-05-2008, 04:10 PM   #1 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Wink İdam mahkumunun İLGİNÇ son arzusu

ABD'nin Teksas eyaletinde cezasının infazına kısa süre kalan bir idam mahkumu, son arzusu sorulduğunda en komiğini anlatabilmek için kendisine internet üzerinden fıkralar gönderilmesini istedi.

1991'de bir çifti kaçırdığı ve öldürdüğü gerekçesiyle idama mahkum edilen 39 yaşındaki Patrick Knight, cezaevinde CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, bir arkadaşının kendisi için internetteki "Myspace" sitesinde fıkra yarışması düzenlediğini ve kendisine gönderilecek en komik fıkrayı, son arzusu sorulduğunda anlatacağını söyledi.

16 yıldır cezaevinde bulunan ve 26 Haziran'da zehirli iğneyle idam edilecek olan Knight, "Fıkra yarışması düzenliyorum. Kendimin ve idama mahkum olan arkadaşlarımın gülebilmeleri için insanların bana en komik fıkralarını göndermelerini istiyorum" dedi.

Knight, "Burada, cezaevinde bir sorun var. Gerçekten masum olan insanlar burada tutuluyor. Ben masum değilim. Buradaki gerilimi azaltmak için fıkralara ihtiyacımız var. Benim cezam idam. Bunu kabullendim. Ama öleceksen de gülerek ölmelisin" diye konuştu.
Faydalı Linkler
Eski 14-05-2008, 06:35 PM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
İlgi: İdam mahkumunun İLGİNÇ son arzusu

son istek yapacaklar başka yolu yok
teşekkürler BABOŞ
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-05-2008, 08:16 PM   #3 (permalink)
KADIKÖY
Senior Member

KADIKÖY'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: İSTANBUL/Ş.SARAÇOĞLU STD.BİRGÜN HERKES FB.Lİ OLMASIN OMUTLULUK BİZDE KALSIN
İlgi: İdam mahkumunun İLGİNÇ son arzusu

Teşekkürler
KADIKÖY Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık