Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > İlginç / Gizemli Olaylar & Resimler

LinkBack Konu araçları
Eski 11-07-2008, 05:26 PM   #1 (permalink)
ByKuzguN
Co Administrators

ByKuzguN'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005
Arrow Sahibinin Başına Dert Oldu... Kendi öldürmemişse Yemiyor!

Denizli'de pet shop sahibi Gökhan Candoğan, 1.5 yıl önce Gana'dan getirttiği piton yılanını satamadı.

Candoğan, pitonun doğası gereği canlı hayvanları sıkarak öldürdükten sonra yediğini belirterek, "Ölen hayvanları kesinlikle yemiyor. Kasaptan et aldım, ölü hayvan verdim ama yemedi. Hayvanseverler bana tepki gösteriyor" dedi.

Gökhan Candoğan'ın 1.5 yılda 385 gram ağırlıktan 5 kilograma, 75 santimetre uzunluktan 2 metreye ulaşan pitonuna alıcı çıkmadı.

Candoğan'ın, küçükken işyerindeki satılmayan hamsterlarla beslediği pitonu, doymadığı için tavşanlarla beslemeye başlaması da hayvan severlerin tepkilerine yol açmaya başladı.

Yeni Hayvanları Koruma Yasası uyarınca hakkında yasal işlem yapılması bile gündeme gelen Gökhan Candoğan, pitonun doğası gereği canlı hayvanları sıkarak öldürdükten sonra yediğini belirterek, "Bu yılan yaratılışı gereği sürekli canlı hayvan yiyor. Ölen hayvanları kesinlikle yemiyor. Kasaptan et aldım, ölü hayvan verdim ama yemedi.

Hayvan sevenler hamsterları, tavşanları düşünerek bana tepki gösteriyor. Bu yılana bakmaya devam edeceğim. Mecburen canlı hayvanlarla besleyeceğim. Hiç kimsenin bana kızmaya hakkı yok. bin 500 YTL verip pitonu satın alsınlar, kendileri neyle beslerlerse beslesinler" dedi.

Faydalı Linkler
Eski 12-07-2008, 12:20 PM   #2 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
İlgi: Sahibinin Başına Dert Oldu... Kendi öldürmemişse Yemiyor!

eywallah baboş
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-07-2008, 04:51 PM   #3 (permalink)
kemalseymen
Co Administrators

kemalseymen'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
İlgi: Sahibinin Başına Dert Oldu... Kendi öldürmemişse Yemiyor!

neye eyvallah yılanamı?
kemalseymen Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık