|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
|
Ekim ayinin kronolojisi inanilmaz...
(2005 ekim ayı)
> > > >3'ü AB'ye girdik falan... > >4'ü Rize'de sel, 10 ölü... > >5'i Ramazan basladi. Daha ilk iftari yapmadan "seviserek oruç açilir mi?" > >tartismasi patladi. > >6'si Dubai'den Maktum geldi. > >7'si Tavuklar grip oldu. > >8'i Sakal-i serif, malum. > >9'u Istanbul Itfaiyesi'nin 103 eri, iftar kumanyasindan zehirlendi. > >11'i Attila Ilhan öldü. > >12'si 5 sehit daha... > >13'ü Basbakan tavuk yedi. > >14'ü Rektör tutuklandi. > >15'i Istanbul'da benzincide bomba patladi. > >16'si Maliye Bakani oruçtan hastanelik oldu. > >17'si milletvekili futbolcuya sise atti. > >18'i milletvekili hakem tokatladi. > >18'i TRT Genel Müdür Müsaviri bir diziden avanta aldigi iddiasiyla > >gözaltina alindi. > >18'i Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Bütçesi, ilk kez hastaneden açiklandi. > >Maliye Bakani'nin esi gazetecilere "Bakan hepinizi seviyor" dedi. > >20'si Izmir 5.9... > >21'i "Ben UNICEF'ten geliyorum" diyerek okuldan çocuk kaçiran sapigin, > >iskence evi ortaya çikti. > >21'i Basbakanlik Müstesari asirma yaptigi iddiasiyla ögretim > >üyeliginden atildi. > >23'ü Nermin Erbakan öldü. > >24'ü Dubai kuleleri, çift burgulu... > >25'i Yuvada çocuklarin kafalarini tokusturdular, kaynar suyla hasladilar. > >26'si Gazinocular Krali öldü. > >28'si Ugur Dündar gözaltina alindi. > >29'u Cumhuriyet Bayrami... Cumhurbaskani ile Basbakan konusmuyor. > >30'u Aileden Sorumlu Bakan 5 gün sonra Malatya'ya geldi. Ama çocuklar > >Istanbul'da. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |