|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
|
Tarihin en ilginç intiharı!
Tarihin en ilginç intiharı!
![]() Fransız bir adamın trajikomik intihar vakası. 1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
|
abi ben de daha önce başka bir yerde duymuştum ama gerçekten okurt1965 arkadaşın dediği gibi, bu kadar farklı bir durumu nasıl tesbit etmişler? film çevrilse bu kadar çetrefili insan göremez hani..
|
|
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |