Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > İlginç / Gizemli Olaylar & Resimler

LinkBack Konu araçları
Eski 28-08-2006, 08:25 PM   #1 (permalink)
Mertans
Senior Member

Mertans'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
Tarihin en ilginç intiharı!

Tarihin en ilginç intiharı!

Fransız bir adamın trajikomik intihar vakası.
1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü..

Al kanıyla suluyor toprağımı ŞEHİDİM
Bu Vatana veriyor gül canını ŞEHİDİM
Dünya duysun bilinsin TÜRK DE ŞEHİT tükenmez
BAYRAK İNMEZ ŞEHİT ÖLMEZ BU AZİZ VATAN BÖLÜNMEZ

Mertans Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler
Eski 29-08-2006, 11:48 AM   #2 (permalink)
harunyagdi
Member

harunyagdi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006
Daha önce de duymuştum. Gerçekten ilginç ama ben bunu bi fıkra sitesinde okumuştum Yani uydurma olabilir.
harunyagdi Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2006, 10:12 PM   #3 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
fıkra gibi.gerçekten.
OKURT Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-08-2006, 11:18 PM   #4 (permalink)
yusufdal
Senior Member

yusufdal'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2006
Mekan: tekirdağ
abi ben de daha önce başka bir yerde duymuştum ama gerçekten okurt1965 arkadaşın dediği gibi, bu kadar farklı bir durumu nasıl tesbit etmişler? film çevrilse bu kadar çetrefili insan göremez hani..
yusufdal Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-04-2008, 10:10 PM   #5 (permalink)
mopomoy
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2008
İlgi: Tarihin en ilginç intiharı!

ya iyi bir hikaye ama hikaye ;)dimi?
mopomoy Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık