Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL KONULAR & SOHBET > Genel Sohbet Muhabbet > Kadinca Bakış

LinkBack Konu araçları
Eski 18-03-2007, 01:24 AM   #1 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Tatlıses'in esmer güneşi

Vay be Aysu Baceoğlu’na magazin camiasına bomba gibi düştü kız yine. Aslında iyi kızdır Aysu Baceoğlu. Kendisini yıllar evvel Atilla Kalpakaslan’ın sahibi olduğu Vizyon Ajans’tan tanırım ben. O zamanlar Posta Gazetesi’nde çalışıyordum. Hatta Aysu Baceoğlu ile bir röportaj ve çekim yapmıştım. O yıllarda neredeyse, yine aynı yerde kız, ne uzadı ne kısaldı. Bir tek fark, mankenlikten şarkıcılığa terfi etti. İlk Vizyon Ajans’ta mankenlik yaparken o zamanlar magazinin gündeminde ve magazinci olan birinden de epey bir haber desteği almıştı sevgili Aysu Baceoğlu Allah için. Annesi de Aysu’yu hiç yalnız bırakmadı hep peşindeydi o zamanlar. Şimdi aynen devam edip yine kızının peşinde mi bilemiyorum.

Görünce şaşırmıştım

Sevgili İbrahim Tatlıses’in Cahide Variete’de geçen ay yeni çıkardığı albümünün tanıtım yemeğinde hemen yan locamda görmüştüm Aysu Baceoğlu’nu. Yanında ise eski manken Melek Yargıcı, Seda Sayan, Nihat Doğan, modacı Faruk Saraç ve bir ara kısa bir süreliğine davete katılan Osman Yağmurdereli de vardı. Hatta ben İbrahim Tatlıses’in kaset tanıtımı geccesinden sonraki yazımda aynen şöyle yazmıştım:
Allah Allah anlayamadım Seda Sayan ile Aysu Baceoğlu aynı masada ve yan yana oturuyorlar, bir de çok samimiler, vardır bunun altında bir şey... diye...
Çok değil, 1 ay sonra Aysu Baceoğlu’nun önce röportajı çıktı tam sayfa... “Öyle biriyle beraberimki, yanına giderken bıyık takıp, şapka kullanıyorum, beni kimse tanımasın’’ sözleriyle magazincilerin dikkatini çekti ve istediğini de başardı. Bıyıklı ve şapkalı olarak yanına gittiği kişi İmparator İbrahim Tatlıses çıktı. Bir de üstelik İbrahim Tatlıses Aysu Baceoğlu’na esmer güneşim diyormuş!!!!

Ne kadar destek olacaklar?

Sevgili Aysu Baceoğlu bundan sonra ne olur bilinmez! Ancak magazin gündemini bu olayla bir ay oyalayabilirsin. Sonrası olmaz. Sevgili İbrahim Tatlıses, “Gelmek istiyorum ne olur diye yalvaran birine gelme mi diyeyim’’ diye bir açıklama yaptı. İbrahim Tatlıses çok akıllı bir insan nerede nasıl konuşacağını bilir. Sen bir talihsizlik yapıp, “Bıyık takarak yanına gittiğim çok ünlü biri var’’ deme gafında bulundun Aysu İbrahim Tatlıses ve Seda Sayan bakalım sana bu konuda ne kadar destek olacaklar, bunu zaman gösterecek…

Gül Erçetingöz
bal650 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık