|
||
|
|
#101 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: kadınlar & erkekler
> Kadınlar & Erkekler
Çalışan erkek ve evdeki uyumsuz karısı kalem ile kalemtıraş gibidir... Çalışıp yıpranan erkek karısının yanına dönünce kendini yenilenmiş, tazelenmiş hisseder... Ama bir yandan o fark etmeden kadın hayatını yer, bitirir... |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#102 (permalink) |
|
Super Moderator
|
> Kadınlar & Erkekler
(...Erkekler için yapılması beklenen buluşlar... Yunus Emre’den) >> Üç ay bile çıkarılmadığı halde kokmayan, hatta etrafa hoş bir aroma kokusu yayan çoraplar... >> Çelik gardıroplar ve erkek fırlattığında dolaba isabet ettirebilmesi için her birinde mıknatıs bulunan kıyafetler... >> Kuruyemiş kabuğu ayıklayıcısı... >> Evde sadece erkeğin hakimiyetinde bulunması gereken, kadın metabolizmasını hissedip kendini devre dışı bırakan araç-gereçler (Uzaktan kumanda gibi...) >> Bilgisayar ve televizyon başında uyumaya ramak kalmışken yatağa taşıyabilen aygıt... |
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Super Moderator
|
> Kadınlar & Erkekler
(...Erkekler evlenmekle ne elde eder... Şehna_S’tan) >> Akşam yorgun argın eve geldiğinizde, annenizinki kadar lezzetli olmasa da sizin için hazırlanmış yiyecek bir şeyler bulabilirsiniz... >> Çamaşırınız yıkanır, ütüleriniz yapılır, eviniz temizlenir... ‘’Gak’’ deyince temiz atlet, ‘’Guk’’ deyince temiz çorap verilir elinize; daha ne olsun?... >> “Pembe dizileri duyardınız da ne olduğunu bilmezdiniz. Eşiniz sayesinde öğrendiniz, hatta hoşunuza bile gitmeye başladı... >> Ara sıra söylenen pembe yalanlar, hayatın tadı tuzudur... Bu tadı eşinize borçlusunuz; o olmasaydı bir şey uydurmak zorunda kalmayacaktınız... >> Büyükler der ki “Kavga etmek de bir ihtiyaçtır”... En yakınınızda kim var bağırıp çağıracağınız?... Eşiniz... >> Başarısızlıklarınıza, mutsuzluklarınıza fatura edeceğiniz biri olmalı hayatınızda... Eşiniz bunun için biçilmiş kaftan... >> Sizi kimsenin kıskanmadığını düşünün... Kendinizi işe yaramaz biri gibi hissetmez misiniz?... Eşiniz sizi tez günde bu duygudan kurtaracaktır, hiç üzülmeyin... |
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
|
Super Moderator
|
> Kadınlar & Erkekler
Gelinle damat kuyumcuya gidip yüzük seçmişler... Gelin, düz platin üzeri elmas bantlı bir modeli beğenmiş... “Beyefendi” demiş kuyumcuya, “Bu yüzüğü bozmamam ve koruyabilmem için ne yapmam gerekir?...” Babacan bir gülüşle gülmüş yaşlı kuyumcu... “-Nikah yüzüklerini en iyi şekilde korumanın yolu; bu yüzüğü günde üç kere bulaşık suyuna temas ettirmektir...” |
|
|
|
|
|
#105 (permalink) |
|
Super Moderator
|
>>> Kadınlar & Erkekler
(...Kadınlar evlenmekle ne elde eder) >> Bozulan musluk, sallanan sandalye bacağı, gevşemiş vidalar, vs. için eve tamirci çağırmanız gerekmez, kocanız hepsini halleder... >> Eşyaların yerini değiştirmek istiyorsunuz; hepsi de çok ağır... Kim taşıyacak onları?... Tabii ki de kocanız... >> Pazar günü şöyle arabayla dolaşmak istedi canınız... Özel şoförünüz kocanız emrinizde... >> Eskiden futboldan nefret ederdiniz... Şimdi kocanız sayesinde yeni bir tutkunuz oldu... >> Gece evde yalnız kalmaktan, hırsızdan, uğursuzdan korkuyorsunuz; kocanız gönüllü “bodyguard’’ınız... >> Kocanız olmasa en yakın arkadaşlarınızla kahve içerken kimi çekiştireceksiniz?... >> Alış verişe gittiniz, evin erzağını düzdünüz... Torbaları taşımak centilmen bir erkek olarak kocanızın görevi... |
|
|
|
|
|
#106 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kadınlar & Erkekler
“-Erkekler neden duygularını göstermez?...” -Çünkü yoktur... ... “-Aşağıdakilerden hangisi öteki sözcüklerden farklıdır?...” -Duygulu... Şefkatli... Koca... Kibar... ... “-Erkeklerin ve kadınların ortak noktaları nedir?...” -İkisi de erkeklere güvenmezler... ... “-Bir kadın erkeksiz bir hayatın neye benzediğini nasıl öğrenebilir?...” -Evlenerek... |
|
|
|
|
|
#108 (permalink) |
|
Super Moderator
|
kadınlar & erkekler
(...Atasözleriyle dünyanın kadınlara bakışı) “-Sağır bir koca ile, kör bir kadın mutlu bir çifttir...” (Danimarka) ... “-Altın ateşle, kadın altınla, erkek kadınla imtihan edilir...” (Amerika) ... “-Kadınlar gülebildikleri zaman gülerler, istedikleri zaman ağlarlar...” (Venezüela) ... “-Kadın gölge gibidir... Kendisini takip edenden kaçar, önünden gidenin arkasından koşar...” (Kongo) ... “-Evlenmeden evvel gözlerinizi dört açın... Evlendikten sonra yarı yarıya kapayın...” (Portekiz) ... “-Yaşını söyleyen kadın; ya genç oldugu için kaybedecek bir şeyi yoktur, ya da yaşlı olduğundan kazanacak bir şeyi yoktur...” (Malezya) ... “-Erkek yaşını saklamaya, kadın ise saklamamaya başladığı zaman yaşlanmıştır...” (Peru) ... “-Güzellik, tabiatın kadınlara verdiği ilk hediye, aynı zamanda geri aldığı ilk şeydir...” (Şili) ... “-Kadının karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyeceksin...” (Türkiye) |
|
|
|
|
|
#109 (permalink) |
|
Super Moderator
|
> Kadınlar & Erkekler
-Hey dostum iyi haberlerini aldım, evlenmişsin... “-Evet bu dördüncü oldu...” -Önceki üçüne ne oldu peki?... “-Üçü de öldü...” -Yapma ya... Çok üzüldüm... Nasıl oldu peki?... “-İlk karım yediği mantarlardan zehirlenerek öldü...” -Bu korkunç bir şey... Peki ya ikincisi?... “-O da mantar zehirlenmesinden öldü...” -Ne kadar korkunç... Ya üçüncüsü?... Yoksa o da mı?... “-Hayır hayır... O boynu kırılarak öldü...” -Anlıyorum... Kazaydı yani... “-Hayır... Mantarları yemedi...” |
|
|
|
|
|
#110 (permalink) |
|
Super Moderator
|
> Kadınlar & Erkekler
Yaşlı karı koca; her zamanki kavgalarından birini ediyorlarmış... “Benim gibi kadını hiç hak etmiyorsun” demiş yaşlı kadın... “Evet” demiş adam, bastonuna titreyerek yaslanırken; “-Parkinson’u da hak etmiyorum ama onu da çekiyorum işte...” |
|
|
|
|
|
#111 (permalink) |
|
Super Moderator
|
>> Kadınlar & Erkekler
Nasıl olduysa otomobil yoldan çıktı ve uçuruma doğru yuvarlandı... Kadına bir şey olmamıştı, ama adam bayılmıştı... Bir başka arabadan tesadüfen bir doktor indi ve bayılan adamı ayıltmak için başladı yanaklarını tokatlamaya... Kadın utanarak doktora sokuldu; “Lütfen doktor bey” dedi, “-Müsaade edin biraz da ben tokatlayayım, böyle bir fırsatı tam 25 yıldır bekliyorum...” |
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
|
Super Moderator
|
Kadınlar & Erkekler
Eşiniz sizi sinirlendirirse yüzünüzün asılması için 42 kasınız harekete geçiriyormuş... Problemi bu kadar abartmanın anlamı yok... Çünkü kolunuzu kaldırıp ensesine bir şaplak patlatmanız için sadece 4 kasınızın hareketlenmesi yeterliymiş... |
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Super Moderator
|
> Kadınlar & Erkekler (...Bu da “30 yaş üstü erkekler” ) > 30 yaş altı bir erkeğin “Sana saygı duyuyorum” deme imkanı yoktur... Saygı meselesi, 30 yaş üstünün buluşudur... 30 yaş altını “Seni seviyorum” ilgilendirir... > 30 yaş altı erkeklerle nerede, ne yiyeceğiniz sorunu olmaz... Ancak, 30 yaş üstü erkeklerin ya sağlık sorunları baş göstermiştir, ya da zaten kilo sorunları vardır... > 30 yaş altında erkeklere “Bir kelime, doğru bir kelime söylesene” dediğinizde, Size asla Rusya’nın ekonomik durumundan ya da Irak’tan söz etmezler... > 30 yaş altı erkekler sizi gece eve seve seve bırakırlar, asla surat asmazlar... Oysa 30 yaş üstü erkekler, taksi durağındaki şoförleri yıllardır tanıyordur ve sizin eve güvenle bırakılacağınızdan emindir... > 30 yaş altı bir erkek gün boyu size cep telefonuyla mesajlar yollayabilir, mektuplar, şiirler yazabilir... 30 yaş üstü erkeğin yazdığı son şey ilk kadınında kalmıştır... > 30 yaş üzeri erkek kariyer sahibi, ciddi adamdır... Onunla sokağın ortasında bağıra çağıra kavga bile edemezsiniz... Hele merdivenlerden o |