|
||
|
|
#276 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: Zonguldak
|
İlgi: kadınlar & erkekler
kadınlar & erkekler
Kadının biri yanına bir arkadaşını da alarak karakola gitmiş ve kocasının kayıp olduğunu bildirmiş... Komiser kadından kocasını tarif etmesini istemiş... Kadın “Tabii” demiş; “-35 yaşında, 1.85 boyunda, atletik yapılı, kahverengi ve dalgalı saçları, mavi gözleri, insanın içini ısıtan bir ses tonu ve çocuklara karşı inanılmaz bir sevgisi var...” Yanındaki arkadaşı şaşırmış, “Aaaa sen ne diyorsun?... Senin kocan 45 yaşında, 1.65 boyunda, şişman, kel, sesi çok kalın ve çocuklardan nefret eder...” Kadın hiç istifini bozmamış: “-İyi de, onu geri isteyen kim?...” (...Gökhan Aksoy’dan)
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#277 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar & erkekler
Kadın zayıflamak için sağlık çifliğine gitmiş... Güya “9” günde zayıflayacakmış... Dokuzuncu gün kocasına telefon etmiş; “-Kilomun yarısını verdim, biraz daha kalayım mı?...” Adam biraz düşünmüş, hesaplamış; “-İstersen bi dokuz gün daha kalabilirsin...” |
|
|
|
|
|
#278 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar & erkekler
Karı - koca hafta sonunu dışarıda geçirmek üzere hazırlanmışlar... Işıklar sönmüş, kuşun kafesinin üzeri kapatılmış, kedi arka bahçeye bırakılmış... Bu sırada duraktan taksi gelmiş, tam kapıyı kilitleyip çıkacaklarken kedileri kapı aralığından tekrar içeri girmiş... Evde kimse yokken kedi kuşu yemeye çalıştığı için evde kalmasını istememişler, kadın taksiye, adam da kediyi tekrar dışarı çıkartmaya gitmiş... Kadın takside beklerken “Ne olur ne olmaz... Şoför evin bütün gece boş olduğunu bilmesin” düşüncesiyle “Kocam da şimdi geliyor” demiş; “Anneme iyi geceler demeyi unutmuş, o da çok kırılır bu tip şeylere, onun için gitti...” Birkaç dakika sonra kocası da taksiye binmiş; “Beklettim özür dilerim” demiş nefes nefese; “-Aptal şey geleceğimi bildiği için yatağın altına saklanmış... Elbise askısı ile dürte dürte zar zor dışarı çıkardım... Kaçmaya çalışınca ensesinden yakaladım... Beni tırmalayıp zarar vermesin diye battaniyeye sardım... Vurdum kıçına tekmeyi, biz gelene kadar arka bahçede beklesin şıllık
|
|
|
|
#279 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar & erkekler
(...Zamane kızlar sözlüğü) Biliyomısaaaaan - Biliyor musun Falan oldum - Bilinmiyor Hadi papaaay - Haydi baybay İntiharlardayım - Çok üzgünüm Elektrik alamadım taam mı - senden hoşlanmadım İnanmıyoroaam - İnanmıyorum Regular cola - Light olmayan normal kola Yivrençsiaaan - İğrençsin Nerdeyim oldum - Nerede olduğumu şaşırdım Aklımdasyn yapmak - Cebi çaldırıp kapatmak Bay geldi - Bıktım, usandım Pantlonundan bellıa - Pantolonundan belli Boyfrand yüznden mia - Sevgilin yüzünden mi Bilmiyoruam kia - Bilmiyorum ki |
|
|
|
|
|
#280 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar & erkekler
SORU: Karadul örümceği çiftleştikten sonra neden erkeğini yer?... CEVAP: Horlamasını başlamadan kesmek için... *** SORU: Bir erkek gençliğini nasıl korur?... CEVAP: Para, kürk ve mücevher hediye ederek... *** SORU: Kocanızın maillerinizi okumasını nasıl engellersiniz?... CEVAP: Mail klasörünün adını “kullanma talimatı” olarak değiştirin... |
|
|
|
|
|
#281 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar& erkekler
> (...Bayan şoför andı... Ahmet Cüneyt Kulak’tan) - Kontağı çevirir çevirmez trafikte, kurt dalmış koyun sürüsü benzeri bir etki oluşturacağıma... - Takip mesafesi kısaldıkça ön cama yapışacağıma, saç topuzum bozulmasın diye geri giderken bile mümkün mertebe kafayı döndürmeyeceğime... - Aramızda bir fırkateyn geçecek kadar yer olsa da, diğer araca uzun bir korna çalarak çekilmesini, yaklaşmamasını, yanaşmamasını talep edeceğime... - Park yerinde, görevliyi gel, toplaaa, huoop sağ yap sağ yap...tekrarlarıyla delirtip en sonunda “Abla kalsın, öyle bırrraak” dedirteceğime... - Tek başıma park etme durumunda, kırk ve üzeri manevra yapacağıma, en imkansız kombinasyonları deneyeceğime, yine de gerisi dışarıda, arka lastik kaldırımda tarzı modern yaklaşımlar sunacağıma... - Belediye otobüsleri, dolmuşların arkasından gidip onların durduğu her durakta onlarla birlikte bekleyeceğime ve Akmıyo bu trafik ayol diye sızlanacağıma... - Yokuşlarda aracı kaydıracağıma, ter ve göz yuvalarımı büyüterek daha da elimi ayağıma karıştıracağıma, nasıl olsa arkadan vuran 8’de 8 suçlu düşüncesiyle rahatlayacağıma, kalkarken stop etmesin diye köküne kadar gaza yüklenip pati yapacağıma... - Kullanılan aracın zarar görmesi halinde eşe, babaya, polise “Napıyım yaaa, frene basamadım işte” diyeceğime, hatta “Benden kıymetli mi” tribiyle küseceğime and içerim...
|
|
|
|
#282 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar&erkekler
Ailenin küçük kızı; annesinin yatak odasına gidip yatmakta olan kadıncağızdan ona masal anlatmasını istemiş... Kadın karanlıkta kızını başucunda görünce şaşırmış, “Bir tanem neden hâlâ uyumadın?... Nerdeyse sabah oluyor” demiş, “Saat dördü geçiyor...” “Biliyorum anne” demiş minik kız; “Ama ben masal dinlemek istiyorum...” “O zaman gel yanıma yat canım” demiş kadın; “-Babanın gelmesini beraber bekleyelim... O nasılsa gelince bir tane anlatacak beraber dinleriz...”
|
|
|
|
#283 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar&erkekler
KADIN: Asıl tuhaflık sende... Ailemden hiç kimseyi sevmiyorsun... ADAM: Yalan söyleme... Bir kere senin kayınvalideni benimkinden daha çok seviyorum... *** KADIN: Hayatta iki şeyi son derece güzel pişiririm doğrusu... Biri patlıcan oturtma, diğeri elmalı pasta... ADAM: Bu yediğim hangisi?... *** ARKADAŞI: Ayrıldığını duydum, çok üzüldüm, ne oldu?... ADAM: Karıma çorapların çok kırışmış dedim... Meğer ayağında çorap bile yokmuş... Adam kahveye iki gözü mosmor, yüzü çizik içinde girmiş... Arkadaşı yanaşmış ve sormuş; -Hayrola... Kim yaptı bunu?... “-Karım yaptı...” -Peki o memlekette değil miydi?... “-Ben de öyle sanıyordum...”
|
|
|
|
#284 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar&erkekler
Adam kahveye iki gözü mosmor, yüzü çizik içinde girmiş... Arkadaşı yanaşmış ve sormuş; -Hayrola... Kim yaptı bunu?... “-Karım yaptı...” -Peki o memlekette değil miydi?... “-Ben de öyle sanıyordum...”
|
|
|
|
#285 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar erkekler
Yedi sekiz dil bilen bir bilgeye: “Üstad” diye sormuşlar; “-Gerçek bir uzman olarak bütün dillerin özelliğini biliyorsunuz... Söyler misiniz; acaba anlaşılması en zor dil hangisidir?...” Bilge zat hiç düşünmeden cevap vermiş: “-Kadınların dili...”
|
|
|
|
#286 (permalink) |
|
Co Administrators
|
kadınlar erkekler
Üç erkek arkadaş balığa çıkmışlar, aralarında konuşuyorlar; Birincisi: Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim...” Öteki: O da bir şey mi, ben bugün balığa çıkabilmek için karıma 1 hafta içinde bütün elektronik eşyaları yenileyeceğime dair söz verdim... Üçüncüsünden ses çıkmayınca sormuşlar; -Eee?... Sen ne söz verdin bugün balığa çıkabilmek için?... “Valla bir söz vermedim” demiş adam; “-Sabah kalkınca karıma ‘Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz’ diye sordum... Cevabı kesin ve netti; “-Üstünü sıkı giyin, üşürsün...”
|
|
|
|
#287 (permalink) | |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: May 2005
Mekan: Samsun
|
Alıntı: