Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 24-11-2005, 08:38 AM   #1 (permalink)
serdar_07
Senior Member

Giriş Tarihi: Jul 2005
Goldmaster Yeni Yepyeni bir cihaz...

24-27 Kasım 2005 tarihleri arasında DÜNYA TİCARET MERKEZİ 9.UYDU VE İLETİŞİM FUARI GOLDMASTER Standında
GM-80800 CI cihazın sunumu yapılaçaktır.

BİLGİLERİNİZE..

serdar_07 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 25-02-2006, 07:38 PM   #2 (permalink)
ayyuzlum
Junior Member

Giriş Tarihi: Feb 2006
Thumbs down

:angry_smi :angry_smi :angry_smi :angry_smi
Alıntı:
Orjinal Gönderi : serdar_07
24-27 Kasım 2005 tarihleri arasında DÜNYA TİCARET MERKEZİ 9.UYDU VE İLETİŞİM FUARI GOLDMASTER Standında
GM-80800 CI cihazın sunumu yapılaçaktır.

BİLGİLERİNİZE..

akadsım muhım olan yenı cıhaz surmek degıl bunlara yazılım yapabılmek biz golmastere guvenıyoruz ama o yazılım destegınde bızım yuzumuzu kızartıyor ılgılılere duyrulur:angry_:angry_smi
ayyuzlum Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 25-02-2006, 07:52 PM   #3 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Orjinal Gönderi : ayyuzlum
:angry_smi :angry_smi :angry_smi :angry_smi
akadsım muhım olan yenı cıhaz surmek degıl bunlara yazılım yapabılmek biz golmastere guvenıyoruz ama o yazılım destegınde bızım yuzumuzu kızartıyor ılgılılere duyrulur:angry_:angry_smi
D+ yazılımları hariç gayet hızlı ve zamanında verildi yazılımlar kaldıki onlarda şuan ok kaldıki hiç bir firma emu yazılımları için müşterisine teminat vermemiştir emu yazılımları gününde çıkacaktır diye bu nasip kadere bir durum diğer cihazlardanda günü gününe veririm diye bir olay yoktur arkadaşım

Ha bu arada hiç bir firma temsilcisi vs.de değilim sadece hobi olsun diye burdayız yanlış anlaşılmak istemem

Eski 25-02-2006, 11:12 PM   #4 (permalink)
ayyuzlum
Junior Member

Cool Anladim Fakat Neden Boyle

Alıntı:
Orjinal Gönderi : mraysam
D+ yazılımları hariç gayet hızlı ve zamanında verildi yazılımlar kaldıki onlarda şuan ok kaldıki hiç bir firma emu yazılımları için müşterisine teminat vermemiştir emu yazılımları gününde çıkacaktır diye bu nasip kadere bir durum diğer cihazlardanda günü gününe veririm diye bir olay yoktur arkadaşım

Ha bu arada hiç bir firma temsilcisi vs.de değilim sadece hobi olsun diye burdayız yanlış anlaşılmak istemem
anladım arkadasımda ben suan golmaster satıcısı ve kullanıcısıyım memnunum fakat musterı dıger makınalar cozuyor benımkı neden cozmuyor dıyor bır sunny yazılım yetıstıremıyor anında cıkıyo golmaster buyuk bır fırma degıl mı yanı ben elımdekınlere yenı yazılımlar cıkarırım yenı makına cıkarcemı .hatam varsa af olaaa.saygılarla AYYUZLUM
ayyuzlum Çevrimdışı  
Eski 25-02-2006, 11:20 PM   #5 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
anladım arkadasımda ben suan golmaster satıcısı ve kullanıcısıyım memnunum fakat musterı dıger makınalar cozuyor benımkı neden cozmuyor dıyor bır sunny yazılım yetıstıremıyor anında cıkıyo golmaster buyuk bır fırma degıl mı yanı ben elımdekınlere yenı yazılımlar cıkarırım yenı makına cıkarcemı .hatam varsa af olaaa.saygılarla AYYUZLUM
hatanız var demedim arkadaşım

bende genel olsun diye bunu hani yazılım diyen arkadaşlara hitaben kullandım aslında yanlızca size yazılan bir mesaj değildi

ama dediğinize katılıyorum çok fazla cihaz çıkarıyor ve aynı özellik ve borda sahib bu konuda hem fikirim :wink_smil

ama benim asıl söylemek istediğim emu yazılımı için hiç bir firma vs. sorumlu olamaz kaldıki bunun bir garantisi yok ve firma bunu garantide etmiyor satarken

Eski 25-02-2006, 11:23 PM   #6 (permalink)
ayyuzlum
Junior Member

Evet Ustam Haklisin Ama Musteri Anlamiyor 21 02 2006 Dosyalarini Sİz Yayinladiniz Galiba
mraysam
ayyuzlum Çevrimdışı  
Eski 25-02-2006, 11:25 PM   #7 (permalink)
Techmaster
Guest

Alıntı:
Evet Ustam Haklisin Ama Musteri Anlamiyor 21 02 2006 Dosyalarini Sİz Yayinladiniz Galiba
mraysam
eklemeye çalışıyorum ama pc de bir sorun var tam düzenleyemedim yarına hazır olur

Eski 07-03-2006, 01:30 PM   #8 (permalink)
voyvoda
Junior Member

voyvoda'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
arkadaslar iki adet samsung tuner'i var menu 9400 ile aynı pvr olmayan bir cihazda iki tuner ne işe yarar ?? komik iki kanalı aynı anda izleyip algılaması mükemmel olan arkadaslar için mukemmel bir makina )
voyvoda Çevrimdışı  

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık