Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 06-03-2007, 01:04 PM   #1 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Exclamation Eşine aşık olduğu arkadaşını öldürdü

Zeytinburnu'nda çanta imalathanesi sahibi Ömer Lale, eşine aşık olan arkadaşı tarafından tek kurşunla öldürüldü. Ardından da cesedi boş bir arazide yaktı.

Edinilen bilgiye göre, Çırpıcı Mahallesi'ndeki arsada çöpler arasında bir ceset bulan vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, arsada çöpler arasında yakılmış bir ceset buldu.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, korkunç bir cinayeti ortaya çıkardı. Cesedin Zeytinburnu'nda çanta imalathanesi olan Ömer Lale'ye ait olduğu belirlendi.

Soruşturma başlatan ekipler, Lale'nin olaydan önce telefonla konuştuğu M.Ş ve E.K'yi gözaltına aldı. Zanlılardan E.K'nin ifadesinde "M.Ş, Ömer Lale'yi eşiyle birlikte olmak için öldürdü. M.Ş, Ömer'i evde tek kurşun sıkarak öldürdü" diye konuştuğu belirtildi.

Ömer Lale'nin eşi E.L'nin ise ifadesinde, "M.Ş bana asılıyordu. Ben bu durumdan çok rahatsız oluyordum. Ancak eşimle aramız bozuktu. Bu nedenle kendisine söyleyemiyordum" dediği öğrenildi.

İHA
Faydalı Linkler
Eski 06-03-2007, 01:19 PM   #2 (permalink)
onursusan
Senior Member

onursusan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2006
Berbat bir haber.
onursusan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 06-03-2007, 04:13 PM   #3 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
danışıklı dövüş gibime geldi.
kızıltılkı Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 06-03-2007, 05:55 PM   #4 (permalink)
kaleli_ersin
Senior Member

kaleli_ersin'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2006
Mekan: Samsun/Kadife Kale
Bende olsam bende aynı şeyi yapardım gerçekte bu insan namusu için yaşar
kaleli_ersin Çevrimdışı  

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık