|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
4 çocuğuyla eşini bırakıp yeğeniyle Türkiye’ye kaçtı 13 Mart 2007
4 çocuğuyla eşini bırakıp yeğeniyle Türkiye’ye kaçtı
13 Mart 2007Celal ÖZCAN/MÜNİH Almanya’nın Neuburg kentinde Özlem Damar (37), 4 çocuğu ve 17 yıllık kocasını bırakıp Türkiye’de kendisinden 13 yaş küçük olan yeğenine kaçtı. Eşi Sinan Damar (43), 9, 10, 14 ve 16 yaşlarındaki dört çocuğuyla ortada kaldı. Damar olayı şöyle anlattı:"Karım geçen yıl anne ve babasının yanına İzmir’e gitti. İzmir’de askerden yeni dönen ablasının oğlu Mustafa Topçu’yla tanışmış. İzinden döndükten sonra eşimin çok değiştiğini gördüm. Yeğeni durmadan telefonla arıyor ve mesaj geçiyordu. Mesajında ’canım, tatlım’ diye hitap ediyordu. Eşim de devamlı ’Ben artık Almanya’dan bıktım, Türkiye’ye dönmek istiyorum’ demeye başladı. Sorduğumda ise ’Sen kötü düşünüyorsun, O benim yeğenim. Onunla dertleşiyorum’ diyordu. Hanımın baskısı üzerine yeğenini Almanya’ya davet ettim. Ocak ayında Almanya’ya geldi. Evde ikisinin birbiriyle çok sıkı fıkı olması şüphelerimi daha da artırdı. Oturma odasına girip kapıları kapatıyorlardı. Ben çalıştığım için erken yatıyordum. Küçük kızım bir gün bana annesinin Mustafa’nın yanında yattığını söyledi. 11 Şubat’ta ortadan kayboldular, birlikte Münih’ten İzmir’e uçmuşlar." Damar, 23 Şubat’ta İzmir’e gidip karısıyla yeğenini bulduğunu, ama kendisini kovduğunu söyledi. Damar, boşanma davası açtığını da bildirdi.
| Faydalı Linkler |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |