Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 21-03-2007, 06:05 PM   #1 (permalink)
kızıltılkı
Co Administrators

kızıltılkı'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Jun 2005
Erdoğan'ın Baykal'a 'sayın Öcalan' cevabı sert oldu

Erdoğan'ın Baykal'a 'sayın Öcalan' cevabı sert oldu

MİLLİYET İNTERNET

AKP istişare toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, kendisini eleştiren Baykal'a cevap verdi. Erdoğan, "Baykal terör örgütünün lider kadrosuyla birlikte Meclis'te değil miydi?" diye konuştu...
Cumhurbaşkanlığı için teşkilatın nabzını yoklayan Erdoğan, Baykal'a yüklendi. Erdoğan, "Baykal'ı izliyorsunuz, diğerlerini izliyorsunuz, yaptıkları hep aynı şey, müflis tüccar gibi eski defterleri karıştırıp duruyorlar. Baykal, maalesef müflis tüccar. Siyaset hayatında bir kez tek başına iktidar yakalayamadı. Baykal devamlı karalıyor, belden aşağı vuruyor. Ben, Baykal'ın düştüğü o çukurlara düşmeyeceğim. Bakın seviye demiyorum, düştüğü çukurlara düşmeyeceğim diyorum, burası önemli. Çünkü seviye bir irtifadır" dedi.
Başbakan, Baykal'ın dile getirdiği "Öcalan'a 'sayın' dedi" iddialarına da sert yanıt verdi: "Tayyip Erdoğan'ın teröristbaşıyla hangi tür bir yaklaşım içerisinde olabileceğini benim sevgili milletim biliyor. Buralardan bir şey kapabilir miyiz mantığıyla bu işe yaklaşanlar, boşuna kıvranıyorlar, oralardan bir şey çıkmaz. Çünkü AKP'nin teröre karşı bakışı bellidir, duruşu bellidir. Buralardan bir şey çıkmaz, boşuna uğraşıyorsunuz. Baykal bunu bilmiyor mu, biliyor. Hedef saptırmanın gayreti içerisinde. Eğer cemayizelevvellerini karıştırmaya kalkarsak kimin kime yakın olduğu çok daha iyi ortaya çıkar. 19. dönemde aynı siyasi partinin çatısı altında birlikte muhalefet lideri terör örgütünün lider kadrosuyla birlikte Meclis'te değil miydi, el ele değil miydi, omuz omuza değil miydi? Bunlar ortada... Sen aynı çatı altında mücadele verdin. Vatanseverlik yarışında sayın Baykal bizimle aşık atamazsın, bu yolda çok geride kalırsın, bunu bil. Uzun zamandır aslında böyle bir değerlendirme yapmak istemiyordum ama Baykal rahat durmadı, bir değil iki değil, beş değil artık bir cevap vermek gerekiyordu. Acaba niye Başbakan susuyor diye bekleyenlere cevap olsun diye konuşuyorum."

'AİLEMİN İÇİNDEN KOMİSYONCU BULAMAZSINIZ'

Başbakan Erdoğan oğlunun gemi satın almasıyla ilgili iddialara da yanıt verdi. Erdoğan, "Benim oğlumun iki ortaklı bir şirketi var. Aldıkları gemi 16 yıllı ufak bir koster, 2.5 milyon dolar. 500 bin dolar peşinat ve banka kredisiyle alındı. Gemi kazancıyla kendi taksitini ödeyecek" dedi.

kızıltılkı Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 21-03-2007, 06:14 PM   #2 (permalink)
bal650
Super Moderator

bal650'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2005
Haklı bircevap vermiş.bunca sorun varken.ekonomi zor durumdayken.
bal650 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 21-03-2007, 10:06 PM   #3 (permalink)
OKURT
Senior Member

OKURT'ın Avatarı

Giriş Tarihi: May 2006
Mekan: usta34
Haber için Teşekkürler...
OKURT Çevrimdışı  
Eski 23-03-2007, 09:29 PM   #4 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Bunun neresi haklıbir cevap merak ettim ayıpı özüründen büyük tabi kürt oyları da hesap ediliyor telkin veriliyor bu ül***i böyle santim santim arşınlıyanlardan türk milleti fersah farsah hesabını soracaktır seçimlere iki adım kaldı görücez o günleride sağsak.
best54™ şuan çevrimiçi  

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık