|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
|
Kokosh'ta Armağan ve Merve coşkusu
Kokosh'ta Armağan ve Merve coşkusu
Cumartesi geceleri malumunuz Fox TV ekranlarında 'Bir Dilek Tut' adlı yarışma programında jüri üyesi olmam nedeniyle eğlenceye geç başlıyorum. Geçen hafta sonu da öyle oldu. Aslında çok yorgundum. Ama Star TV'nin reyting rekorları kıran yarışması 'Popstar Alaturka'da jüri üyeliği yapan güzel arkadaşım Armağan Çağlayan'ın Tepebaşı Kokosh'taki doğum günü partisine gitmemezlik edemezdim. Özel ve sürpriz dolu bir geceydi. Organizasyonu Armağan'ın menajeri Özgür Aras ile sağ kolu Yasin yapmış. Biz sahnelerin prensi ve 'Bir Dilek Tut' yarışmasının sunucularından sevgili Cenk Eren ile bu özel geceye 23.30'dan sonra gidebildik. Bir zamanlar sahnelerde müthiş fırtınalar estiren Türkiye'nin ilk transeksüel şarkıcısı Merve Sökmen çarşamba-perşembe geceleri Kokosh'ta sahne alıyor. Ama o gece Armağan için Merve dahil Kokosh'un bütün sanatçı kadrosu; Yeliz, Pınar&Cihat ikilisi özel olarak sahne aldı. Merve sahnede hem okudu hem de öyle espriler yaptı ki Huysuz Virjin gibi ortalığı kırıp geçirdi. Bir de eski arkadaşı Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy ile yaptıkları düetler, atışmalar süperdi. Gecenin tüm yorgunluğunu onları izleyerek attım. Yani Kokosh'ta o akşam bir cümbüş vardı. Patron Ergun Yıldız öyle ***iflendi ki Armağan'a ve sanatçılara art arda şampanyalar patlattı. 41'inci yaşını kutlayan Armağan Çağlayan'a en büyük jesti Nur Yerlitaş yaptı ve şarkı söyledi. Gerçekten güzel olan sesiyle büyük alkış aldı ve istek üzerine 1 şarkı daha okudu. Gece dogum günü partisinden çok ünlüler geçidi gibiydi. Amağan'ın ortağı ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli ve eşi, Ahu Tuğbay, sosyetik antikacı Erhan Karaveziroğlu, Fatih Ürek, Dilara Endican, Semra Özal, Lerzan Mutlu, Yonca Evcimik, Dr.Mustafa Karataş gözüme o kalabalıkta çarpan medyatik isimlerdi. Bu arada Amağan'ın stand-up gösterileri iyi gidiyormuş. Yarın İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi'nde saat 21.00'de. Sakın kaçırmayın derim.
| Faydalı Linkler |
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |