Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 30-04-2007, 08:53 PM   #1 (permalink)
best54™
Co Administrators

best54™'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Mar 2005
Mekan: Hendek-Beyazsaray
Şenlendirici'ye Nazire mi Deniz mi? sorusu

Şenlendirici'ye Nazire mi Deniz mi? sorusu
Ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici, "Eşiniz Nazire hanımı mı yoksa Deniz Seki'yi mi tercih edeceksiniz diye soran gazetecilere, "Onu ben de merak ediyorum" dedi.

Ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, ABD'de verdiği konserler ardından Türkiye'ye döndü. Şarkıcı Deniz Seki ile yaşadığı ilişki sonrası eşinden boşanma kararı alan Şenlendirici, Atatürk Havalimanı'nda basın mensupların sorularını yanıtladı.

Amerika'da konserler verdiğini ifade eden Şenlendirici, eşinden boşanıp boşanmayacağı konusunda açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Şenlendirici, eşinin bir televizyon programına bağlanarak kendisini affettiğini söylemesi üzerine ise şunları söyledi: "Ben dinledim o programı. Amerika'da dinlettiler bana. Şu saatten sonra yapılacak hiçbir açıklamanın anlamı yok. Şu an bilemiyorum yani ne olacak".

Şenlendirici evine geri dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine ise "Ev zaten benim evim. Dönüp dönmeyeceğim ise benim bileceğim iş" diye konuştu.
"Başıma ne geldiyse dobralıktan geldi. Fazla delikanlılık Türkiye'de yaramıyor" diyen ünlü klarnetçi, gazetecilerin "son kararınız ne? Eşiniz Nazire hanım mı yoksa Deniz hanım mı?" şeklindeki sorusu üzerine ise "Onu ben de merak ediyorum" dedi.
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık