|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
|
Şifreli kanallar
Merhaba arkadaşlarım ben sunny 7010dz hw 16.00.A1 02.00.07 özellikleri olan bi cihaz kuyllanıyorum.
infosport tpssport eurospory multiler xxl kanallarını polsatları felan izleyemiyorum. 25/26 ekim tarihli bin dosyasını attım ama yinede kanallar açık değil. bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Alıntı:
yazılımı yüklemeden önce ve sonra resetleyin TPS AUTO OK TPS CINEMA PAKET OK ABSAT AUTO OK D+ OK (GÜNCEL *** İLE) TV CABO OK(GÜNCEL *** İLE) POLSAT OK (GÜNCEL *** İLE) SRG AUTO RAİLER OK JETİX HOTBİRT OK BABYTV OK SİRİUS OK (HUSTLER TV) TSR SUISE AUTO OK TPS AUTO SON FREZEE OK PREMIERE AUSTRIA TUNER ,TCM OK ORF.1234567 OK + le provide 4102 d+ mtv vh1 NICK ESP ECT + JSC Sports +1 + JSC Sports +2 ***S UPDATE POUR JSC SPORT1+2 Tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki USHUAIA TV kanalı üzerinde 2 dk bekletin.. Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
|
Aklıma takılan bir şeyi daha sorayım cihaza kuru kafa yükleyeceğim. kuru kafa yüklemeden öncemi reset atıcam yoksa kuru kafa yükleyecem reset atıcam KAON_Normal_Seri.rar içindeki yazılımı yükleyeceğim sonra bi daha reset atıcam o sırayı tam olarak anlamadım. Bide bende kuru kafa blv 219v3 vardı sanırım şirkette olduğum için tam olarak emin değilim kuru kafa blv 219v4 ü bulacağım yeride söyleyebilirseniz onuda indirmek istiyorum. Evde internet olmadığı için şifketten dosyaları harici bellekle alıp evdeki pc ye yüklüyorum. dediğiniz dosyayıda akşam yükleyeceğim ve inşallah size teşekkürlerimi sunacağım.
Son Düzenleme donadotti tarafından 18-10-2007 01:11 PM de yapıldı.. Sebep: mesaj ekleme |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
çihazı ilk önce resetle kuru kafa yukle sonra yazılımı yukle resetle
http://www.number1forum.com/forum/at...ma-bl219v4-zip |