|
||
|
|
#776 (permalink) |
|
Co Administrators
![]() Giriş Tarihi: Oct 2005
|
İlgi: Günün Güzeli...!!!
Arkadaşlar sizinde haberiniz olduğu gibi forumdaki bazı yönetici(ler) sizin buradaki yorumlarınızdan rahatsız olmuş, takmayın siz yine borsa konunuza dönün ben burada kaldığım yerden devam edicem günün güzelini vermeye, bakar bir iki yorum yazar borsa muhabbetine dönersiniz, bu konuya verdiğiniz değerden dolayı size çok teşekkür ederim, geç de olsa konu hak ettiği değeri bulmuştu ama dediğim gibi rahatsız olan arkadaş(lar) oldu, kusura bakmayın...
Yanlış anlamayın burda artık yazmayın demiyorum, bana göre hiçbir sakıncası yok istediğiniz kadar yazabilirsiniz ama dediğim gibi rahatsız olan(lar) var...
| Faydalı Linkler |
|
|
#779 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Apr 2008
|
gaddarson
aslında avatarın böyle bir aile çaybahçesi için fazla iddialıydı.hanım kızlarımızın şikayetçi olması normal. Kızmak yerine üzülmen gerçekten çok yüce davranış. Benim bir kedim vardı İzmir Dikilide de yazlıkta iken, ismi Tekir, annem getirmişti. Annesi babası ev kedisi değildi, yani biraz vahşiydi. Bebekken beni ailesi olarak belledi, çok oynadık çok eğlendik. Sert bir yavruydu ellerim yüzüm hep çizgi içinde kalırdı. Çabuk büyüdü, sonbahara doğru artık delikanlı olmuştu. Ben oturduğumda gelir kucağıma çıkar, kıvrıldıktan sonra uyumaya başlardı. Uyanık olduğundada bahçede küçük hayvanları avlar yerdi. Bir seferindede bir kuş avlamıştı. Ağzından alıp kurtarmaya çalıştım, ama kuş derin yaralanmıştı, tekrar tekire verdim. hayat böyle idi. Sonbahar sonunda Ankaraya dönmem gerekti, Tekiri Dikilide bırkmak zorunda kaldık. Orada kışında kalan komşular ilgileneceklerdi. Bütün kışı dışarıda geçirdi, yemeğinide komşular verdiler ama çoğunlukla kendisi avlandı. Sonraki ilkbahar Dikiliye döndüğümde, Tekiri aradım. Bir kaç gün sonra çıkıp geldi. İrileşmiş kocaman olmuştu. Sert bir kedi olduğu için hemen sarılamadık. Ayaklarıma uzun uzun sürtündü. Başını okşamaya başladım. tam o anda kafasını birden çevirip elimi baş ve işaret parmaklarım arasından yakaladı, alt ve üst çenesini kuş yakalamış gibi geçirdi. çektim kurtaramadım elim iyice yarıldı. Ağzını açtı yıldırım hızı ile tekrar kapadı. Elimi kurtardığımda 4 adet çok derin delikten kan boşalıyordu. Ağlamaya başladım. Acıdan yada elim parçalandığı için değil. Bir daha Tekiri sevemeyeceğim için. Bir daha eskisi kadar ona yakın olamayacağım için. Zaten sert bir kediydi, büyüyüp adam olunca iyice sertleşmişti. Avlanarak karnını doyurduğu için köpeklerle kavgalarla büyüdüğü için çok vahşileşmişti. Elimide korku refleksi ile ısırmıştı. Elimi sardıktan sonra sandalyeye çöktüm. Yine geldi kucağıma çıktı, ama artık ellerim ensemdeydi. Her yaz gelir yanımıza yemeğini veririz. Biraz yatar uzanır sonra gider. |
|
|
|
|
#780 (permalink) |
|
Senior Member
|
Bir forum yazma planım var.
Dünyada kullanılan tüm forumlar nerdeyse birbirinin aynı. Çünki PHP group ve Microsoftun, kendi dilleri yayılsın diye zamanında bedava dağıttığı forum kaynak kodlarını alıp uyarlamışlar. Renkler ve reklamlar ayrı, kalan herşey nerdeyse aynı. Benim tasarladığım forum, dinamik bir forum oldu. Burada tasarımı anlatamam ancak çok farklı olacak. Konuya göre dizayn etmeyi düşünüyorum, ekonomi forumu ona uygun olur, çiçekçilerinki kendilerine, felsefecilerinki farklı olur gibi. yazmaya başlayana kadar geliştireceğim. Şu anda yazdığım site, 6 ay içinde biterse çünki çok yavaş ilerliyor, sonra foruma başlayacağım. 8 ay kadar dayanırsanız, dinamik forum emrinize amade olabilir. fakat söz veremem çünki bir ay sonra nerede olacağım belli olmuyor. Bekar olmanın avantajı, estimi ve fırsat doğmuşsa, hayatımı renklendirmek için herşeyi bırakıp çekip gidiyorum. ![]() |
|
|
|
|
#781 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
selamlar sevgili dostum...avatarim k e y'in hediyesi idi...bir yer faresi ve iki daschaciki vardi...espri dolu idi...sikayet mevzu olmasi ve o sikayete boyle bosta konmasi üzücü...neyse unuttuk getti...cehaletlerine verdik...bir özgür borsa yorum forum'u hazirlaticam...reklamlar ile Türkiye duyacak...orda degerli yorumcular özgürse bulusacak... kolayliklar... |
|
|
|
|
|
#782 (permalink) | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
harika bir fikir...desteklerim... |
|
|
|
|
|
#784 (permalink) |
|
Senior Member
|
Alıntı:
Originally Posted by STAHBABA saatlikte alçalan üçgen oluştu... bu tür ücgenler çoğunlukla aşağı kırılır.... ***endeks 54.000 üzerine çkarsa ve 54.000 tabana yaparsa bu tehlike ortadan kalkar ..*** aksi halde, üçgen kenarı kadar aşağı gidecektir...yani 2.000 puan... ne zaman... 52.800 deki desteğini aşağı yönde kırdığı zaman.... gideceği yer 50.800 seviyeleridir... izleyelim.. -------------------------------------------------------------------------- çok önemli bir konu yazacağım dediğim buydu platoda...bie de baktım adamlar borsa sohbetleri topiğini uçurmuşlar... ![]() gittim anatrend diye bir forumda yazdım..gaddarım bu MUHTEŞEM topiği açmamıştır o zamanlar sanırım.... -------------------------------------------------------------------------- bu günde aynı foruma, satırlarımıza sahip çıkmak amacıyla şunları yazdık; bu gün gördüğümüz en düşük değer olan 50.875 ile alçalan üçgen formasyonunun formasyon hedefi gerçekleşti... 51.300 ün üstünde saatlik kapanış yapabilirse 52.000 lere kadar bir tepki verebilir...aksi halde 50.800 seviyelerini destek yapan bir yatay hareket devam edecektir... 50.800 aşağı kesilirse 50.400 ler görülecektir... 50.400 ler son derece önemli bir seviyedir... çünkü buranın altı uçurumdur... 47.500 seviyelerinde dibi olan bir uçurum... özetle son derece krıtik zamanlar yaşamaktayız... ------------------------------------------------------------------------- şimdi okuduğum kadarıyla burada da istenmiyormuşuz sanırım... ![]() ![]() yahu biz nasıl bir adamlarız ki..annayamadım... her bir şeyi doğru dürüst yazıyoruz...üç kaat, sahtekarlık ve dahi cahilliğimizde yoktur.. ATATÜRKÇÜYÜZ...insanları seviyoruz..sayıyoruz... evet az bi şey fırlamalığımız var.... ![]() napalım..o kadar kusur kadı kızında da olur... ama burada resimleri olan yavrular kadı kızı bile değil yahu... nerde kalmıştık... en büyük kusur gaddar kardeşimin avatarı... ![]() hiç yakıştıramadım gaddarıma..yahu insan biraz daha büyük toşak koyar.. ![]() ne bu.. fındık kadar toşaklar...cık cık..hiç yakışmamış şanına... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#785 (permalink) |
|
Senior Member
|
STAH her ne kadar ayı piyasasında olduğumuzu düşünüyor olsamda. Bu hızlı düşüş acaba TTelekom için gerekli 2milyar doları sağlamak için yapılan satışlardanmmı kaynaklanıyor?
Bu arada TTelekom ne zaman işlem görmeye başlayacak IMKB de bilen varmı? |
|
|