|
||
|
|
#803 (permalink) |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2008
Mekan: BORA BORA ISLAND
|
İlgi: Günün Güzeli...!!!
gaddar,tgorgu,stah baba, ayhan, sir ve ismini unuttugum tum platolular...
yaw ekip hemen dagiliverdi... bi kismi burda bi kismi benim actiim forumda bi kismi halen platoda ... su isi ayarliyalim yafu.... birlikten kuvvet dogar... unutmayin icimizden hickimseninki palaninki kadar hasmetli degil... gaddar haric... o rekabet etmez... rekabet yaratir...orgutlenelim.. |
|
|
|
|
#805 (permalink) |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Admin den mesaj gelmiş..
Bebe dediğiniz kişi Tressam 55-60 yaşlarında 3 torun sahibi adamdır. Bilginiz olsun istedim... mesaj için teşekkürler..çünkü mesajın içeriğinden çok konuya pozitif ilgi önemli..bence bir forum yöneticisinde olması gereken olmazsa olmaz ''anlamaya istek,niyet ve anlayabilme yeteneğidir''. Muhatap olunan okyanus misali çeşit çeşit insandır. Hepsi farklı hepsi ayı telden çalan. Bunları konuşmak zorunda kalmamız ayrıca üzücüdür. Mevzu oldukça sığ olduğundan. Ressam arkadaşımız hakkında, yaşça bizden büyük, birkaç cümle daha yazardım ama kimsenin kalbini kırmaya veya üzmeye niyetim yok..gerek de yok.. ByKuzgun dipnotunda zaten dersi vermiş..ilave gereksiz.. bu basit konuya noktayı koymadan önce..ki cidden kaybedilen zamandır..merak ettiğim tek şey ''rahatsız olmuşlar'' lafıdır. kim rahatsız olmuş ve neyden rahatsız olmuş? bunu cidden merak ediyorum..biraz düzmece bir rahatsızlık gibi geldi bana..o yüzden anlamaya çalışıyorum..gerçekten merak ettim bu rahatsızlığı..belki de bizim anlayamadığımız birşey var..belki birileri gerçekten haklı sebeplerle rahatsız olmuştur.. bu arkadaşlar..rahatsız olanlar...konuya biraz açıklık getirirlerse sevinirim..çünkü gerçekten anlamak istiyorum..hatta merak ediyorum.. ve rahatsızlıklar dile getirilene kadar bu anlamsız konuyu kapatıyorum..kendimce.. |
|
|
|
|
#806 (permalink) | |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: May 2008
Mekan: BORA BORA ISLAND
|
Alıntı:
hatunlar falan adamin aklini aliyor...ne yapsak ![]() neyse bu topik uzerinden yazisiliyor galiba... ben obur taraftaki grafiklerimi musadenizle buraya da kopyaliyorum... |
|
|
|