|
||
|
|
#826 (permalink) | |
|
Banned/Foruma Giremez
Giriş Tarihi: Oct 2007
|
İlgi: Günün Güzeli...!!!
Alıntı:
Özel mesaj konusunda hassasiyetinize katılıyorum.. 2.not yani sınırsız özgürlüğe gelince..öyle bir beklenti yok zaten..öyle bir kavram da yok hayatta..mümkün değil.. konu özgürlükten ziyade uslup..nezaket.. bakınız..basit bir uyarı dediğiniz mesaj bu.. Arkadaşım burası senin cinsel dürtülerini tatmin edeceğin bir alan değil. Çok meraklı isen o işlere açık bir çok site var, oralara git. Avatarını yine değiştireceğim. Tekrar değiştirir ve düzgün bir şey koymazsan bir daha uyarmayacağım.Banlanırsın haberin olsun. bu uyarı mesajındaki uslubu onaylayabiliyor musunuz? eğer bu uyarıda %10 nezaket olsa karşılığını %90 olarak bulur..ve bu gereksiz tartışmalar olmazdı. biz forum üyeleri olarak uyarı mesajlarında biraz daha düzgün bir uslup ve mümküne biraz nezaket bekliyoruz..sizin düşünceleriniz farklı olabilir.. Net olan tek şey ise hiçbir şeyin tam olarak net olamayacağıdır..hele sanal ortamda.. Son Düzenleme Sir tarafından 12-05-2008 02:20 AM de yapıldı.. |
|
|
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#827 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Sevgili Sir'üm pek tabiki basit bir uyari deel ve geregi yapildi sevgili dostum...ve sayin admin inanin bizler özgürlüklerinin sinirlarini cok eyi tespit etmis insanlariz...sizinle yazistik...bu yeterli olmali...ben burda Pazartesi gunünden itibaren eskisi gibi katilimci olmayacagimi bildigim halde sizi kirmadim-ricalarinizi geri cevirmedim...biz bu vakte kadarki birlikteligimiz ile ilgili Forum yönetimine tesekkür edelim ve burdan ayrilalim...istesekte olmaz...neden,klasik bir cevap...farkli dünyalarin insanlariyiz...
Albay'in orda ciziktirecegiz bundan gari... tesekkürler... |
|
|
|
|
#828 (permalink) | |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Alıntı:
yani arka sayfayi simdi okuyorum...simdi gördüm...simdi daha da igrenc oldu...yani simdi bu sahis 50-60'li yaslarina ve üc torununa guvenerek mi bu hafif mesaji hec tanimadigi bir baska adama yazma cürretini gosterdi...hay senin yasina...simdi kizmaya basladim... |
|
|
|
|
|
#831 (permalink) | |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Alıntı: