Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 23-11-2007, 06:13 PM   #1 (permalink)
kaya22
Technical Admin

kaya22'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
Validen Facebook'a suç duyurusu

Bingöl Valisi Vehbi Avuç, sosyal etkiletişim ve tanıtım sayfası Facebook'a bilgisi dışında üye yapıldığı, tanıtım sayfasında cinsel içerikli ve AK Parti karşıtı gruplara üye olarak gösterildiğini belirterek, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Bingöl Valiliği'nden alınan bilgiye göre, Facebook | Welcome to Facebook! sitesinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından Vali Avuç adına tanıtım sayfası oluşturuldu.

Sayfanın eğitim bölümünde, Avuç'un 1968 yılında hukuk fakültesi eğitimini tamamladığı, iş bölümünde ise meslek olarak ''vali'' olduğu belirtiliyor.

Vali Avuç, söz konusu sayfada ayrıca cinsel içerikli ve AK Parti karşıtı gruplara da üye olarak gösteriliyor.

Makamında çekilmiş 1 adet fotoğrafı yer alan Vali Avuç'un arkadaş listesine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da alındığı belirtildi.Vali Avuç, söz konusu sitedeki tanıtım sayfasının bilgisi dışında hazırlandığını ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Şahsi bilgileri ve fotoğrafının Bingöl Valiliği'ne ait web sitesinden alınmış olabileceğini ifade eden Avuç, şunları kaydetti:

''Sitede saçma sapan gruplara da destek verdiğim gösterilmiş. Benim adıma hazırlanan böyle bir sayfada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da arkadaş listesine alınmış olması, bu işin başkaları tarafından tasarlandığını açıkça ortaya koyuyor. İlgililer hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduk.''

(AA)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık