|
||
|
|
#6 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
İlgi: iğrenç avatar foruma hiç olmamış...
Diğer avatarı görmedim Tressamdan bilgisini bekliyorum. Ancak Matilda nick li üyemizin avatarı espri niteliği taşıyor bir zararı yok.
Ancak diğer avatarı görmesemde şunu belirtmek isterim: Terbiye sınırlarını zorlayan veya uç politik avatarlar kullanılamaz. Avatarı kullanan kişi buraya üye olanların profilini düşünmek zorunda... |
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: May 2007
Mekan: SKANDAL:)
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Oct 2007
|
Sayin hanimefendi,
ben o sevimli avatarimla size vermis oldugum rahatsizliktan ötrü sizden özür diliyorum...kimsenin üzülmesini istemem,insanlar hep gülsün isterim...onun icin islerimi hep bir miktar mukallit yaparim...lütfen kabul ediniz... hörmetler...güzel gunler... |
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: Jan 2005
|
Sizin yıllarca sohbet ediyor olmanızın konuyla hiç alakası yok. Sizi bilmeyen insanlar sizin bölümdeki konuşmalarınızı okusa 1 kelimesini bile anlamaz. Çünkü siz birbirinizi bildirğiniz şekilde konuşuyorsunuz. Kullandığınız kısaltmalara kadar bu böyle.
Ayrıca burası forum binlerce insan girip çıkıyor.Herkesin sizle aynı fikirde olması kabul edilemez. Ben bu dengeyi kurmak için gazetelerde neler ne kadar yayınlanıyorsa o kadara makul gözüyle bakmayı en adil olan çözüm olarak gördüm ve uyguluyorum... |
|
|