Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 21-01-2006, 10:12 AM   #1 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Dec 2005
ARCELIK-BEKO 550 dci 20.01.2006 yazılımı

dt modül sorunu ve bazı buglar ok. tüm emeği gecenlere teşekkür

yükleme talimatı

1.LEODERİ PROGRAM FİLES IN İÇİNE AT YAZILIMI İSE C NİN İCİNE
2.LEODERİ AÇ (TTREMPRO) OLANI ÇIKACAK PENCEREYE TAMAM DE
3.AÇILAN PENCEREDE SETUP I TIKLA VE SERİAL PORT U SEÇ (KENDİ PC DE RS232 KABLOSU HANGİ PORTA BAGLI İSE ONU SEÇ)
4.BİR ALTINDA BAUDRADE GÖRECEKSİN ONU TIKLA VE EN ALTTAKİ 115200 Ü SEÇ DİGER KISIMLARI BOZMUYORUZ (OK) SEÇENEGİ GÖRECEKSİN ONA BAS
5.ŞİMDİ BUNDAN SONRA HIZLI OLMAMIZ LAZIM CİHAZIN FİŞİNİ TAKIP 1 SN İÇİNDE KLAVYEDEN HERHANGİ BİR TUŞA BASMAMIZ LAZIM BURAYI YAKALAYABİRSEN waiting for image to be downloaded in to ram... DİYE BİR YAZI GÖRECEKSİN BU YAZIYI GÖREMEDİ İSEN TEKRAR BAŞA DÖN
6.YAZIYI GÖRDÜ İSEN HEMEN ARDINDAN FİLE Yİ TIKLA SEND FİLE I SEÇ SOL ALTTA BİR KUTUCUK VAR (binary) YAZIYOR KUTUCUGU İŞARETLE İNDİRMİŞ OLDUGUN YAZILIMI YAZILIMI GÖRECEKSİN GÖRECEKSİN ONU SEÇ VE AÇ I TIKLA BU İŞLEMLER HIZLI OLMAK ZORUNDA TEK SORUN BU
7.İŞLEMLERİ DOGRU VE HIZLI YAPTI İSEN %0 &100 GÖRECEKSİN BUNLARIN ARASINDA * İŞARETİ İLE İLERLEME BAŞLARSA YAZILIMI YÜKLÜYOR DEMEKTİR BAŞLAMAZ İSE TEKRAR EN BAŞA DÖNECEGİZ
8.EN GÜZEL YANI KANAL SETTİNG YAZILIMIN İÇİNDE YAZILIMI YÜKLEDİKTEN SONRA FABRİKA AYARLARINA MUTLAKA DÖNÜN MENÜ 6969 İLE *** AKTİF OLUR 8282 İLE *** LİSTESİNE GİRER

açıklama için bekomurat üstada teşekkürler...

ARCELIK-BEKO 550 dci 20.01.2006 yazılımı

Dünya malı hırsı içinde bulunanlar her zaman üzüntü içindedirler
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 23-01-2006, 01:33 AM   #2 (permalink)
imported_aligurun
Junior Member

Beko Murat arkadas emegine saglik ama ne yazikki sifreleri elle girdigim halde açmiyor emu diger modeller gibi degil bir defaligina mahsus actigin zaman fisi çeksende tekrar aktif etmeye gerek kalmiyor.Bende ugrasiyorum ama henüz bir sonuç alamadim.Kolay gelsin.
imported_aligurun Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 27-01-2006, 04:04 PM   #3 (permalink)
imported_temelturkel
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
bekı murat ordaysan ban bi cevap yazrsan sevinirim ben a 550 yazılımı attım emu aktif de oluyo *** de görüyrom ama şifreli kanları açmıyo bana bi cevap yazrsan sevenirm ıvedii olarak bekliyorum
imported_temelturkel Çevrimdışı  
Eski 27-01-2006, 04:28 PM   #4 (permalink)
denizelektronik59
Senior Member

denizelektronik59'ın Avatarı

evet arkadaşım yazılımda sadecene dt sorunu düzeltilmiş
denizelektronik59 Çevrimdışı  
Eski 20-06-2006, 12:39 AM   #5 (permalink)
rflare
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
thank you guys
rflare Çevrimdışı  
Eski 20-06-2006, 11:21 AM   #6 (permalink)
redcode
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
tşk. dostum
redcode Çevrimdışı  

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık