|
||
|
|
#1 (permalink) |
|
Technical Admin
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Hayal Gözlüm
|
Bölücübaşı Apo yeni klima istedi
![]() ![]() Bölücübaşı Apo yeni klima istediİmralı Cezaevi'nde kalan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan avukatlarıyla yaptığı görüşmede yaz için yeni klima, kış için yorgan siparişi verdi. Yattığı yataktan da şikâyetçi olan Öcalan "Yataklar yaylı olduğu için sırtım ağrıyor" diye yakındı. ![]() Kışın sinüzitlerinin azdığını söyleyen Öcalan, avukatlarından yünlü yorgan sipariş etti. Yaz için de klimasının değiştirilmesini istedi. İmralı Cezaevi'nde kalan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan, geçtiğimiz çarşamba günü avukatlarıyla yaptığı görüşmede bir istekler listesi verdi. Avukatlarına kış için şimdiden yünlü yorgan siparişi veren Öcalan, yazı hazırlık olarak da odasındaki klimanın değiştirilmesini istedi. Yattığı yataktan da şikâyetçi olan Öcalan "Yattığım yatak ortopedik deniyor. Ancak yaylı olduğu için kaburga ve sırt ağrılarına neden oluyor" diye yakındı. Öcalan avukatları ile görüşmesinde isteklerinin dışında son Danıştay baskınından yeni kurulan Demokratik Toplum Sadık GÜLEÇ - HABER MERKEZİ
|
| Faydalı Linkler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
|
Beyler bu daha iyi günlerimiz bizim TÜRK milleti olarak!!!!!!!!!!!!!!!!!
Böyle hükümetler ve böyle zihniyet olursa ve buna birde çapsızlık,ferasetsizlik vede cesaretsizlik eklenirse işte olacağı ve ortaya çıkacağı manzarada aynı böyle olacaktır!!!!!!!!! Selamlar |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: İSTANBUL...Yada heran bir vatan köşesinde..ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
|
Benim koç yiğtlerim...benim silah arkadaşlarım tepelerinde güneş dudaklar çatlak.susuzluktan kırılırken..Cudide Gabarda,Ağrı dağında vb yerlerde soğuktan tir tir titrerken..
Onur ve VATAN namusu için kan ter dökerken bu namussuz satılmış vatan hainine bir klima ha.. Yok arkadaşlar yok bu kadarıda fazla..Vallahi şehitler kalkıp boğazımıza sarılacaklar.. Geberip gitsin |
|
|
| Konu araçları | |
|
|
| Desteklediklerimiz | |
| Atabb Forum, TVPano Forum, Xyeni | |