Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 11-06-2006, 12:39 PM   #1 (permalink)
aligirgin@ttnet
Junior Member

Giriş Tarihi: Mar 2006
Kimse Sunny ve Kaon Cihaz Almasın

Sizleri sürekli kandırıyorlar arkadaşlar. A boardlulara şimdi yazılım çıkartmazken ilerde yeni bir model çıkardıklarında bu sefer şu an yeni olan boardlulara yazılım olayı bitecek. Cihazlar elinizde patlayacak. Niye yazılım desteği vermeyen bir firmanın malını kullanacaksınız. Bakın ben taplin kullanıyorum. bu gün bir kanal deşifre edilsin ertesi günü emusu yapılıyor. Ben reklamını yapmıyorum ancak bazı firmalar böyle çalışıyor müşterisini mağdur etmiyor. Benim size çağrım sunny ve kaon markalı ve bu firmaların ürettiği hiçbir malı satın almayın yarı yolda kalmak istemiyorsanız. Bugünden itibaren sunny ve kaon ürünlerini boykot edelim bir lira dahi vermeyelim arkadaşlar. Onlara bu ders olsun........
aligirgin@ttnet Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 23-06-2006, 01:11 PM   #2 (permalink)
oncu
Junior Member

Giriş Tarihi: May 2006
haklisin arkadas
oncu Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 23-06-2006, 05:22 PM   #3 (permalink)
mazlum_01
Junior Member

arkadaşım o senin düşüncen saygım var ama ora-kaon ve sunny cihazların yazılımları bence devamlı var ben kullanıyorum ve gayet memnunum
mazlum_01 Çevrimdışı  
Eski 23-06-2006, 05:51 PM   #4 (permalink)
kurusaray
Junior Member

Arkadaşlar bizim ustalar yazılımları halledeceklerini sanıyorum.Bu cihazların ömrünü bitirmezler herhalde .....

Sunny 7010 DCI cihazım var.Şu günlere kadar gayet memnumdu.Ancak son zamanlarda bizler unutulduk galiba..

Sunny cihazlar her zaman kullanımı kolay cihazdır.Siz yinede sitem etmeyin. Arkadaşlara tavsiye edelim kullansınlar ....

Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
kurusaray Çevrimdışı  
Eski 23-06-2006, 10:51 PM   #5 (permalink)
bülent56
Junior Member

Giriş Tarihi: Jun 2006
Evet Kayıpederede zorla 9070 FTA satmışlar bende bunu niye aldın dedim
en azından cı alsaydın dedim.yani konuyu paylaşmış oldum.
saygılarımla
bülent56 Çevrimdışı  
Eski 23-06-2006, 11:34 PM   #6 (permalink)
•ђд¥дŁ£T گђ
Senior Member

Giriş Tarihi: Aug 2005
Mekan: San Francisco
burası herhangi bir firmayı karalama yeri değildir
eğer cihazınızdan memnun değilseniz kullanmassınız zaten kullanmıyorsunuzda.
bu yüzden yazılımlar çıkınca iyi biraz gecikincemi kötü oluyor firmalar.
bu konular hakkındaki daha önce yazmış olduğum yazıları lütfen tekrar okuyunuz

Konu kapatılmıştır
•ђд¥дŁ£T گђ Çevrimdışı  

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık