Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 29-06-2006, 11:13 AM   #1 (permalink)
RIDSL Kaka
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2005
[Organizasyon-İstanbul] İtalya - Ukrayna Çeyrek Final Maçı

İstanbul İtalyan Kültür Merkezinin haber listine üyeyim bugün gelen bir maili sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar...

Alıntı:
Cari amici,

Le serate Mondiali di calcio continuano.

Il prossimo appuntamento e' per venerdi 30 giugno 2006, presso il Teatro della Casa d'Italia alle ore 22.00, per la partita “Italia – Ucraina ” che sarà proiettata su maxischermo .

I biglietti saranno disponibili all'ingresso del Teatro della Casa d'Italia. Per prenotazioni potete scrivere a info@circoloroma.org / segreteria.iicistanbul@esteri.it oppure chiamare il numero 0532 433 29 18

Il ricavato della serata sara' interamente devoluto in beneficenza.

Vi aspettiamo numerosi.

Cordiali Saluti

Değerlı arkadaşlar,

‘’DUNYA KUPASI AKŞAMLARI ‘’ devam ediyor.

Gelecek buluşmamiz Cuma 30 Haziran 2006 saat 22.00 Casa D’Italia’nın Tiyatro Salon’unda, dev ekranda
“ İTALYA – UKRAİNA ” maçı gösterilecek.
Biletler Casa d’ Italia tiyatro girişinde satın alınabilecek.
Rezervasyon için info@circoloroma.org / segreteria.iicistanbul@esteri.it veya 0532 433 29 18

Gecenin geliri tamamıyla Yardım Derneğine bırakılacaktır.

Toplu katılımınızı bekliyoruz.

ben ücret ve yabancı dil bilme/bilmeme zorunluluğu v.s. gibi soruları mail yoluyla sordum cevap bekliyorum... Ücreti ile ilgili bilgilendirmeyide burdan sizinle paylaşacağım...

Forza Azurri :D
RIDSL Kaka Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 29-06-2006, 12:13 PM   #2 (permalink)
RIDSL Kaka
Junior Member

yoğun mailleşme trafiğinden sonra
ayrıntıları aldım arkadaşlar buyrun
MEKAN: AVRUPA KITASI – Meşrutiyet Caddesi n. 161 TEPEBAŞI – BEYOĞLU – İTALYAN KÜLTÜR MERKEZİ BİNASI.
BİLET FİYATI: 20 YTL Adam Başı
Daha fazla bilgi için: 0212/293 98 48’I arayın
Maç öncesi yüksek ihtimalle snak bar olucaktır.
RIDSL Kaka Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 29-06-2006, 02:20 PM   #3 (permalink)
RIDSL Kaka
Junior Member

Saat 20.00 den itibaren Circolo Romada yemek verilip 22.00 de de maç seyredileçek.
Ücret 20 ytl dir.
RIDSL Kaka Çevrimdışı  
Eski 29-06-2006, 02:41 PM   #4 (permalink)
SametCan
Senior Member

Giriş Tarihi: Jun 2005
Bilgi için teşekkürler..
SametCan Çevrimdışı  

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık