Geri Git   Number 1 Forum Group > GENEL FORUM DUYURULARI > Kapalı Konular / Off Topic

LinkBack Konu araçları
Eski 16-07-2006, 12:01 AM   #1 (permalink)
umut22
Junior Member

Giriş Tarihi: Jul 2006
yardım pls

arkdaslar elimde vestel dvb 5000x c1 var fabrika yarlara döndüm türksat kanları bulamıyom frekans iştiyor sembol hızı gibi yardımcı olun pls
umut22 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Faydalı Linkler
Eski 16-07-2006, 12:21 AM   #2 (permalink)
umut22
Junior Member

yardım eden yokmu kardes mod kardesler admin kardes ve üye kardesler yardım edin pls ne olur
umut22 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!Yahoo Bookmark this Post!Live Bookmark this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Eski 16-07-2006, 12:36 AM   #3 (permalink)
metalik
Special Member

metalik'ın Avatarı

Giriş Tarihi: Nov 2005
Mekan: Antalya\Kemer
Alıntı:
Orjinal Gönderi : umut22
arkdaslar elimde vestel dvb 5000x c1 var fabrika yarlara döndüm türksat kanları bulamıyom frekans iştiyor sembol hızı gibi yardımcı olun pls
Sevgili arkadaşım normalde kanalları elinizle tek tek frekans girmeniz gerekir ama uğraşmamanız için size kolaylık olsun isterseniz kanal dosyası yükleyiniz sorununuz daha çabuk çözümlenmiş olur saygılarımla
metalik Çevrimdışı  
Eski 16-07-2006, 01:05 AM   #4 (permalink)
umut22
Junior Member

karde ben onalrıu yaptım sadec anten yarlarda frenaslar degiti yoksa diysec bir sorun var dizyec 2vey 3 yaınca sinyal çıkyor ama verim almıyorum kanal yine yok ama hortbirde var ama türksat yokk
umut22 Çevrimdışı  
Eski 05-11-2006, 12:11 AM   #5 (permalink)
VestelMaster
Junior Member

Giriş Tarihi: Oct 2006
Alıntı:
Orjinal Gönderi : umut22
karde ben onalrıu yaptım sadec anten yarlarda frenaslar degiti yoksa diysec bir sorun var dizyec 2vey 3 yaınca sinyal çıkyor ama verim almıyorum kanal yine yok ama hortbirde var ama türksat yokk
kendin yeni uydu kur.12140 V 4444 frekansını bağlantılı istasyon arama açık olarak tarat.bütün kannalları bulur
VestelMaster Çevrimdışı  
Eski 05-11-2006, 11:10 AM   #6 (permalink)
VestelMaster
Junior Member

Giriş Tarihi: Oct 2006
sorunun çözüldümü
VestelMaster Çevrimdışı  
Eski 22-11-2006, 04:09 PM   #7 (permalink)
egold
Junior Member

Giriş Tarihi: Nov 2006
vestel 840 cı 4000 kanal güncel yazılım varmı arkadaşlar, sabahtan beri ağlamadık akrabam kalmadı billahi, yardımcı olacak arkadaşateşekkürler şelale olacak...
egold Çevrimdışı  

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık